Napi pozitív

Az elme számol, a lélek sóvárog, a szív pedig tudja, amit tud.
Stephen King

5 szokás, ami vonzza a szegénységet – Szabadulj meg tőlük!

Minden tett, cselekvés, szokás, üzenet az Univerzumnak arról, hogyan gondolkodsz saját magadról. A vonzás törvénye értelmében, a változást a gondolatainkkal, és tetteinkkel kell kezdeni.

De hiába gondolsz pozitív dolgokra, ha tetteiddel még mindig azt üzenet a világegyetemnek: szegény vagyok. Nem fognak változni a dolgok.

Következzen 5 szokás, mellyel a szegénység energiáit erősíted életedben:

1.A megtakarítások hiánya


Tudom, most azt mondod, hogy a kevésből nem lehet félretenni. De bizony lehet! A lényeg nem az összeg, hanem a rendszeresség. Tegyél minden hónapban csak 500 Forintot félre! De azt csináld rendszeresen! Mert ezzel azt üzened az Univerzumnak, hogy nálad marad pénz, nálad növekszik a pénz, és te tiszteled a pénzt, szereted, magadnál tartod.

2.Lottó, fogadások

A szegény emberek a gazdagodás reményében minden hónapban bizonyos összegeket költenek el szerencsejátékok formájában. Ezzel azt az üzenetet küldöd az Univerzumba: én nem bízom magamban, nem hiszek az erőmben, nem tudok változtatni a sorsomon. A szerencsére bízom magam. A szerencse létezik, de ha teszel, cselekszel saját erődből, akkor olyan lehetőségek formájában érkezik meg hozzád, melyek előrelépést és változást hoznak az életedbe. Így te vagy az, aki fejlődik, erősödik, és megérik arra, hogy valóban sok pénze legyen. Nem beszélve arról, ha minden hónapban félre teszed azt a pénzt, amit szerencsejátékra szánsz, akkor év végére lesz egy jelentősebb megtakarításod!

3.Belenyugvás


A gazdagokkal ellentétben, akik második munkát keresnek, új lehetőségek után kutatnak, a szegények megelégednek azzal, amijük van, és nem keresik a lehetőségeket. Kutass második munkahely után, vagy keress új munkahelyet. Legyél biztos magadban, a képességeidben, dolgozz szorgalmasan és keményen, és az Univerzum megadja neked a lehetőséget a változásra, a kitörésre!

4.Hitelek

A szegények sokszor olyan irreálisan drága dolgokat vásárolnak, és vesznek fel rá hitelt, ami egyébként nem indokolt. Például: a legdrágább telefon helyett válassz egy olcsóbbat, és ne vegyél fel hitelt rá. A pénzt amit ilyen hitelre költenél, inkább tedd félre, így a hiány helyett a bőség üzenetét küldöd a világmindenségbe!

5.Tanulás, olvasás hiánya


A gazdagok sokat olvasnak olyan dolgokról, melyek a munkájukhoz kapcsolódnak. Képezik magukat az olvasás által, vagy olyan műsorokat néznek a tv-ben, melyekből tanulhatnak. A szegények inkább szórakozásra használják azt az időt, amit olvasással, tv-nézéssel töltenek. Ezzel nincs is semmi baj, de akkor ne csodálkozz, ha nem fejlődsz, és nem jutsz előrébb. Mert ha nem teszel érte, maguktól nem fordulnak jobbra a dolgok!

 Jóportál

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A hála hatása testre és lélekre

Mi a Te személyes tarot kártyád erre az évre? – Tudd meg és ismerd meg 2019 segítő tarot üzenetét!

A szerdai nap Angyal üzenete - Ez a megfelelő pillanat az előrelépéshez!

Egyszer csak megtörténik…

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk