Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

Tízmilliószoros nap van ma – Fogadd az angyali áldást és mondd el az 5 varázslatos angyali megerősítést, hogy csodákat teremts életedben!

November hónapban kiemelt jelentőségű, erőteljes energiájú, teremtő nap a mai.

 

A mai napon égi segítséget kapsz, hogy teremtőerőd tízmilliószoros erővel működjön, és gondolataid, tetteid, érzéseid tízmilliószor erősebben teremtsenek.

 Ma csak jó dolgokra fókuszálj, járjon át a hála, az öröm és a béke érzése. Legyél tele hittel és szeretettel, és fogadd el az Angyalok Áldását és ismételd el a következő angyali megerősítéseket, hogy ezen a napon tényleg csodákat teremts:

 

 

 

Jofiel Arkangyal megáld téged pozitív, szeretetteljes, kedves és szép gondolatokkal.

1.MEGERŐSÍTÉS:

A mai napomat Jophiel Arkangyal áldása kíséri, mely gondolataimat pozitívan tartja, lelkembe a szeretet virágait ülteti. Vigyáz rám, és arra, hogy ma egész lényemet az öröm és boldogság járja át.

Raquel Arkangyal megáld téged a béke, és harmónia érzésével.

2.MEGERŐSÍTÉS:

A mai napomat Raquel Arkangyal áldása kíséri, mely szívemben békét teremt, és így környezetemre is harmóniát sugárzok. Vigyáz rám, és arra, hogy ma csak mosolygós, kedves emberekkel találkozzam, és szívből tudjak én is mosolyt és kedvességet adni.

Ariel Arkangyal megáld téged a teremtés ajándékával, segít, hogy valóságodban megjelenjen mindaz, amire vágysz.

3. MEGERŐSÍTÉS:

A mai napomat Ariel Arkangyal áldása kíséri, mely segít, hogy a fényen és szereteten alapuló gondolataim, tetteim és vizualizációim teremtsenek. Vigyáz rám, és arra, hogy teremtőerőmet isten szolgálatába állítsam, és így teremtsek szeretettel teli, fényes életet.

 

Sandalphon Arkangyal megáld téged az elfogadás képességével.

4. MEGERŐSÍTÉS:

A mai napomat Sandalphon Arkangyal áldása kíséri, mely segít, hogy megnyíljak az isteni ajándékok elfogadása előtt. Vigyáz rám, és segít nekem, hogy elengedjem azokat a blokkokat, melyek megakadályoznak abban, hogy elhiggyem, én is megérdemlem a jó, nagyszerű életet.

 

Mihály Arkangyal megáld téged spirituális védelemmel.

5. MEGERŐSÍTÉS: 

A mai napomat Mihály Arkangyal áldása kíséri, mely segít, hogy távol maradjanak tőlem a negatív, félelem alapú energiák, érzések és gondolatok. Vigyáz rám, hogy biztonságban érezzem magamat, és feltétel nélkül higgyek egy felsőbb erő védelmében, és életcélom megvalósításában.

 

Bármit is szeretnél, valóra válhat, ha elég erősen hiszel benne és teszel érte! Erősítsd meg a hitedet abban, hogy mint minden ember a földön: Te is megérdemled, hogy egészségben, bőségben és szeretetben élj.

Hívd az angyalokat, használd az angyali megerősítéseket az év bármely napján!

 

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Címkép:pixabay.com

 

 


Forrás:

Ezt a cikket eddig 32857 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A hét napjainak arkangyalai

Születésed előtt tudtad...

5 jel, ami megmutatja, hogy...

Ez a hosszú házasság titka...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk