Napi pozitív

Az elme számol, a lélek sóvárog, a szív pedig tudja, amit tud.
Stephen King

Az alkotó vizualizációt csak pozitív célok elérésére használhatod

Attól ne félj, hogy az alkotó vizualizációval kárt fogsz okozni.


Az alkotó vizualizáció olyan eszköz, amellyel azokat a korlátokat szüntethetjük meg, amelyeket mi magunk állítottunk az univerzum természetszerűen harmonikus, bőséges és szeretetteli áramlásai elé.

Csak akkor alkalmazható eredményesen, ha összhangban van legmagasabb céljainkkal, és minden létező legjavát szolgálja.

 

 


Ha valaki ezt a hatásos módszert másoknak kárt okozó vagy kimondottan önző célokra használja, csak arról tesz tanúbizonyságot, hogy nem ismeri a karma törvényét. Ez pontosan ugyanazon az alapelven működik, mint a szétterjedés és vonzás törvénye, vagyis „amint vetsz, úgy aratsz". Bármit próbálsz egy másik ember számára létrehozni, ez mindig bumerángként visszahat rád. Ez vonatkozik a szeretetet adó, segít, gyógyító tevékenységre és a negatív, pusztító hatásúakra is.

Ez persze azt jelenti, hogy minél többet alkalmazod az alkotó vizualizációt arra, hogy szeretetet adj és szolgáld mások és önmagad legmagasabb céljait, annál több szeretet, boldogság és siker talál majd rád teljesen természetes módon.

Hogy ne feledkezz el erről, jó, ha minden egyes alkotó vizualizációdhoz hozzáteszed a következő kijelentést:

Vagy ez, vagy egy ennél még jobb dolog most megvalósul tökéletesen és harmonikusan, és minden érintett javára szolgai.


Például abban az esetben, ha munkahelyeden előléptetést jelenítesz meg magadnak, ne azt képzeld el, hogy felettesedet kirúgják, hanem azt, hogy jobb állást kap máshol, így az eredmény mindenkinek a javára lesz. Nem kell kigondolnod vagy elképzelned, hogyan történik majd mindez, vagy kiválasztanod a mindenki számára legmegfelelőbb módozatot; csak tételezd fel, hogy minden a lehető legjobb úton-módon oldódik meg, és hagyd, hogy az egyetemes intelligencia dolgozza ki a részleteket.

Shakti Gawain

Forrás: http://www.fenyorveny.hu/

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk