Napi pozitív

Amikor a boldogság egyik ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. De gyakran oly sokáig tekintünk vissza a zárt ajtóra, hogy nem vesszük észre, amelyik megnyílt előttünk.
Helen Keller

Péntek 13. - Boldog és szerencsés napot az Istennő napján!

A patriarchális idők előtt péntek 13-át az Istennő szent napjaként ünnepelték, ezen a napon az emberek kifejezték tiszteletüket a bennük élő isteni női energia előtt. Az isteni női energia, ami felel a születés és elmúlás örök körforgásáért, az isteni női energia, ami nem más, mint a bennünk élő Lélek hangja, az intuitív vezettetés, ami egy magasabb isteni rend érdekében munkálkodik és összekapcsol minket a bennünk élő teremtő forrás tervével.

Számomra nagyon fontos, hogy az Istennő, IstenAnya létét hirdessem itt a Jóportálon is. Bár számtalan módon őrizte meg a patriarchális rendszer a női energiát, azt mégis úgy tette, hogy a nőiség valódi esszenciáját és lényegét eltitkolta, a valódi papnői erőt démonivá és istentelenné minősítette és sajnos a női és istennői energiát meghurcolta, ünnepeit és szimbólumait szándékosan ledegradálta és a félelem energiáival kötötte össze, hogy ezeken a szent istennői kapukat jelentő napokon, eszünkbe se jusson a lélek ősi misztériumával kapcsolódni, és ébredni, fejlődni - isteni fényükbe emelkedni.

Állítsuk vissza ennek a napnak a csodálatos energiáját. Legyen ez újra az IstenAnya, és a bennünk élő szent nőiség tiszteletének napja.

Miközben a spirituális utamat járom, és folyamatosan tanulok és tapasztalok, arra kell rájönnöm, hogy a valódi nagy lehetőségeket, beavató kapukat és szimbólumokat szándékosan rejtik el előlünk, szándékosan akarnak minket ezeken a napokon a félelem alacsonyrezgésű energiáiba zárni.

Te döntesz, hogy a körülötted lévő világhoz hogyan kapcslódsz: egy magas, tiszta rezgésen keresztül, ami elvezet önmagad megismeréséhez, és az igazsághoz...vagy a félelmeken, tiltásokon keresztül zárod be lelked előtt a fejlődés és a léted valódi eredetének és megismerésének ajtaját.

Attól függően, hogy melyiket választod: lehet a péntek, a 13-as szám és a péntek 13 egy félelmetes nap... vagy.... lehet egy csodálatos lehetőség a benned élő lélek ünneplésére, a termékenység, az örök körforgás, a Hold támogató erejének tiszteletére, az Istennővel, az isteni női energiákkal való kapcsolódásra.

Egy évben 13 Holdciklusunk van, és egy átlagos nő is 13 ciklust él át az évben, és ha harmóniában és egységben áramlik a Hold ciklusával, akkor a 13.nap a nőnél a Termékenység napja, az új élet születésének, kezdetének a napja lehet. 

Pénteken van a Vénusz napja, ami a női energia, és az ősi Papnői erő és vérvonal egyik erőteljes szimbóluma. A Vénuszhoz az öröm, a játékosság és az élet élvezetének könnyed öröme társul, a termékenység és szerelem energiáinak a bolygója. Freyja Istennő nevéből ered az angol péntek szó - Friday- aki a szerelem és a termékenység viking istennője.

Édesanyukám, aki nincs tudatában a papnői erejének és minőségének- kivéve, ha velem van és emlékeztetem rá, szintén péntek 13-án született. Amin én nem csodálkozom, hiszen a születésünk napja mindig árulkodik rólunk. Így számomra ezért, és nyilván az ősi emlékek miatt ez a nap egy csodálatos nap, melyben a bennünk élő Istennő megnyilvánulhat, és erőteljes intuitív látomásokon és álmokon keresztül eljuttathatja hozzánk a Teremtő Forrás üzeneteit.

Péntek 13-a minden létező számára lehetőség, nemcsak a nőknek, amikor kapcsolódhatunk az isteni üzenetekkel és erőteljes útmutatásokat kaphatunk isteni sorsunk beteljesítésére.

Csodálatos nap, hogy ünnepeljük az ÉLETET! Hogy feltöltődjünk, hogy tápláljuk a lelkünket és összekapcsolódjunk MINDEN ÉLET ANYJÁVAL, a MINDENSÉG SZENT FORRÁSÁVAL!

Tápláld ma a lelked, örülj, zenélj, táncolj, szeress, ölelj, adj hálát - tápláld az önmagadban és a mindenkiben ott lévő élet forrását!

ÁLDOTT PÉNTEK 13-AT! * Isten és Istennő – kéz a kézben járnak. Ők az Atyja s Anyja a teremtett világnak.

Szeretettel: Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál Engedd, hogy az Arkangyalok gyógyító ereje segítsen, hogy kövesd a Lélek útját - Segítenek az Angyalkártyák- Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

 

 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


5 tipp hogyan maradjunk nyugodtak stresszhelyzetekben

Így készíts hófehér karácsonyi asztaldíszt tortaalátétből! Lépésről - lépésre

Csak tedd meg – MOST

4 tipp, hogy elkerüld a negatív emberek életedre gyakorolt hatását

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk