Napi pozitív

A rossz hír, hogy repül az idő. A jó hír, hogy Te vagy a pilóta.
Michael Altshule

Ne ítélj!

Amikor kritizálsz valakit, egyszerűen csak elégedetlenséged és egyet nem értésed fejezed ki valakivel vagy valami miatt. Az elítélés sokkal veszélyesebb. Mélyebbre hatol be a tudatalattiba, és súlyosabb betegségekhez vezet. Az embert a kritizálás által rendeljük ahhoz, ami bennünk van. Végül is nem magával a személlyel kommunikálunk, hanem azzal a képpel, amelyet tudatunkban már létrehoztunk.

Hogyan működik mások elítélése, és milyen következményekkel jár?

Ha elítélünk egy embert, tudattalanul elindítunk egy programot annak megsemmisítésére, amely bumerángként agresszióval és pusztítással tér vissza hozzánk. Információs és energetikai szinten megtorló „csapást” kapunk valamilyen kellemetlen helyzet vagy betegség formájában. Minél szellemesebb egy ember, annál veszélyesebb a meggyőződése. És mindenekelőtt a saját számára veszélyes.

Ha elítéled az emberek egy csoportját, akkor erőteljes megtorló agresszió valósul meg nemcsak irányodba, hanem gyermekeid irányába is. A felnőttek felelősek gyermekeikért.

A tudatalatti elítélés lassan, de biztosan hat, és ezért súlyos, úgynevezett gyógyíthatatlan betegségeket eredményez. Leggyakrabban onkológiai betegségeket, drogfüggőséget és alkoholizmust. Kiderült, hogy a betegség blokkolja a tudatalatti önpusztító programot. Nem az Univerzum és nem Isten adja számunkra büntetésként ezeket a betegségeket, hanem gondolatainkkal, szavainkkal és tetteinkkel saját magunkban teremtjük meg őket. Változtasd meg a gondolataidat, és a betegségre nincs tovább szükség!

Ha tudatalattidban megvetés és elítélés tapasztalható, akkor ezekkel az érzelmekkel becstelen embereket vonzhatsz be az életedbe. Kizárólag ezek az emberek léteznek a világodban. Nem csak bevonzod őket, hanem szó szerint létrehozod őket. Nincs jó vagy rossz ember; mi magunk formáljuk őket olyanokká.

A megvetés egy ember számára rendkívül veszélyes érzelem.

Kiderül, hogy megvetésünkkel azt akarjuk, hogy az illető örökre elhagyja életünket. Nem fogadjuk el.

Ez a mi világunk, és ez a személy az érzelmeink tükröződése.

Megvetve őt, megsemmisítjük magunkat. Ha a megvetésünket egy egész embercsoportra irányítjuk, akkor nem csak szenvedni fogunk, hanem a gyermekeinket is szenvedésbe taszítjuk. Ha meg akarsz szabadulni a tisztességtelen és erkölcstelen emberektől, változtasd meg gondolataid!

Fejezd be a kritizálást és a megvetést, és ne oszd fel a világot jóra és rosszra! Nagyon egyszerű megszabadulni a kritizálás, az elítélés és a megvetés vágyától. Ehhez meg kell értened, hogy az Univerzum törvényei igazságosak és mindenkire egyformán vonatkoznak. Mindenki megkapja azt, amit érdemel, vagyis a hite és a gondolatai szerint. Ne törekedj a világ megváltoztatására, csak a saját világod változtasd meg!

Késmárki László:A boldogság kulcsa A pozitív gondolkodás nagy könyve Ankh kiadó 2021.

Forrás: Ha elítélünk egy embert, tudattalanul elindítunk egy programot annak megsemmisítésére, amely bumerángként agresszióval és pusztítással tér vissza hozzánk. Információs és energetikai szinten megtorló „csapást” kapunk valamilyen kellemetlen helyzet vagy betegség formájában. Minél szellemesebb egy ember, annál veszélyesebb a meggyőződése. És mindenekelőtt a saját számára veszélyes. Ha elítéled az emberek egy csoportját, akkor erőteljes megtorló agresszió valósul meg nemcsak irányodba, hanem gyermekeid irányába is. A felnőttek felelősek gyermekeikért. A tudatalatti elítélés lassan, de biztosan hat, és ezért súlyos, úgynevezett gyógyíthatatlan betegségeket eredményez. Leggyakrabban onkológiai betegségeket, drogfüggőséget és alkoholizmust. Kiderült, hogy a betegség blokkolja a tudatalatti önpusztító programot. Nem az Univerzum és nem Isten adja számunkra büntetésként ezeket a betegségeket, hanem gondolatainkkal, szavainkkal és tetteinkkel saját magunkban teremtjük meg őket. Változtasd meg a gondolataidat, és a betegségre nincs tovább szükség! Ha tudatalattidban megvetés és elítélés tapasztalható, akkor ezekkel az érzelmekkel becstelen embereket vonzhatsz be az életedbe. Kizárólag ezek az emberek léteznek a világodban. Nem csak bevonzod őket, hanem szó szerint létrehozod őket. Nincs jó vagy rossz ember; mi magunk formáljuk őket olyanokká. A megvetés egy ember számára rendkívül veszélyes érzelem. Kiderül, hogy megvetésünkkel azt akarjuk, hogy az illető örökre elhagyja életünket. Nem fogadjuk el. Ez a mi világunk, és ez a személy az érzelmeink tükröződése. Megvetve őt, megsemmisítjük magunkat. Ha a megvetésünket egy egész embercsoportra irányítjuk, akkor nem csak szenvedni fogunk, hanem a gyermekeinket is szenvedésbe taszítjuk. Ha meg akarsz szabadulni a tisztességtelen és erkölcstelen emberektől, változtasd meg gondolataid! Fejezd be a kritizálást és a megvetést, és ne oszd fel a világot jóra és rosszra! Nagyon egyszerű megszabadulni a kritizálás, az elítélés és a megvetés vágyától. Ehhez meg kell értened, hogy az Univerzum törvényei igazságosak és mindenkire egyformán vonatkoznak. Mindenki megkapja azt, amit érdemel, vagyis a hite és a gondolatai szerint. Ne törekedj a világ megváltoztatására, csak a saját világod változtasd meg! Késmárki László:A boldogság kulcsa A pozitív gondolkodás nagy könyve Ankh kiadó 2021.

Ajánlott bejegyzések


Az alma 5 misztériuma – ősi szokások almával

Nagyanyáink, dédnagyanyáink ma is aranyat érő praktikái

Szabaduljunk meg a túlsúlytól és a betegségektől ezzel a körtediétával!

Jim Carrey üzenete: Képes vagy megváltoztatni és jobbá tenni az életed!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk