Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

A titok, amivel több pénzt vonzhatsz be életedbe!

Sarah Prout, a Vonzás törvényének egyik legismertebb képviselője. Szinte az egész világon ismerik a nevét, aki szintén megvívta az élet csatáit, hiszen számára is ismerős a kudarc fogalma, az élet őt is próbára tette, hiszen egyedül kellett felnevelnie kislányát.

Sarah azonban felismerte, hogy képes változtatni a helyzetén és a Vonzás törvényének köszönhetően újra felépítette életét. Sarah ma már egy nagyon sikeres, gazdag nő. A következőkben megosztja, hogy mi az a 6 titok, amivel több pénzt tudunk bevonzani az életünkbe:

1. Fogalmazzunk meg egy letisztult célt

Meg kell fogalmaznunk azt, hogy mekkora pénzösszeget szeretnénk bevonzni. Hogy miért? Mert az Univerzum szereti a letisztultságot, hiszen ha nem tudod konkrétan, hogy mennyi pénzre lenne szükséged, akkor az Univerzum nem tudja megadni neked azt. Esténként mindig fogalmazd meg a kérésedet, vagy Újholdkor is jó, ha a céljaidra összpontosítasz. Erre most alkalmad lesz, mert legközelebb június 5-én lesz Újhold.

2. Alakítsuk át a tudatalattinkat

Ezt a leghatásosabban pozitív megerősítésekkel, kijelentésekkel érhetjük el. Öltözzünk fel a kedvenc ruhánkba, legyünk hálásak a boldog pillanatokért, ismételgessünk mantrákat, amelyek felszabadítanak a tudatalattinkba megbújó hátráltató gondolatoktól. Főként a pénzre koncentráljunk, miszerint nem igaz, hogy nem vagyunk képesek több pénzt bevonzani, hanem igenis a lehetőségeket megragadva, kihasználva növelhetjük anyagi biztonságunkat.

3. Gondoljuk azt, hogy bőségben élünk

Ha már rágondolunk arra, hogy meg van a szükséges pénz, az már pozitív erővel bír. Az összeg, amire vágyunk, valahol ott van, csak el kell jusson hozzánk. Köszönjük meg az Univerzumnak a bőkezűségét. Teal Swan azt javasolja, hogy az emlékeink között keressünk olyan élményeket, amikor boldognak, áldottnak éreztük magunkat. Töltekezzünk ezekből az energiákból, például arra gondolva, mekkora pozitív energiában részesültünk, mikor valakitől egy nem várt ajándékot kaptunk.

4. Kerüljük el a pénzáramlást blokkoló energiákat

Akárhányszor egy számlát hoz a postás, a szívünk összeszorul, mert félünk, hogy sokat kell majd befizetni. Nos, ez már egy energiablokk, ami csak a fejünkben születik meg, közben a valósághoz nincs semmi köze. A pénz úgy is meg lesz a számlára, inkább gondoljunk arra, hogy milyen módszerrel tudnánk több összeget bevonzani. Ha a pénzt szeretjük, az is fog szeretni minket.

5. Legyünk hálások, szeressünk minden örömteli pillanatok

A pénzre vigyázni kell, és bármennyire is furcsán hangzik, de a pénztárcában rendnek kell lennie, ahol pénzünk jól érzi magát, ezáltal még többet tudunk bevonzani belőle.

6. Használjunk ki minden napot, dolgozzunk a sikerért

Ezt édesanyám mondta, mikor a teljes csőd szélén egyensúlyoztam. Azt mondta, hogy legyek türelmes, és napról napra dolgozzak meg a sikerért. Ez sokat segített. Az energiáimat így nem az aggódásra, a félelemre pazaroltam, hanem a sikerre és a pénzre összpontosítottam.

Forrás: http://filantropikum.com/

Ajánlott bejegyzések


Izületi gyulladásra: ecet+méz főzet

Ezért tegyük hűvösre a kenyeret

Teremts gazdagságot és boldogságot a gondolataiddal!

A két legegyszerűbb spirituális gyógymód – ezeket képzettség nélkül is alkalmazhatod

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk