Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

2020. április 23. – Újhold a Bikában – Mindent elsöprő változások!

Április Újholdja megnyitja a kozmikus energiakapukat, melyek kimozdítanak minket eddigi megszokott életünkből, és mindent elsöprő változásokat hoznak!

A bika a stabilitást, biztonságot képviseli, melyre mindannyian vágyunk, ha a szeretteinkről, a munkánkról és az anyagi biztonságunkról van szó.

Valódi erőnk azonban lelkünk állandóságában, békéjében rejlik, melyet ha megszereztünk, akkor képesek vagyunk folyamatosan változni az Univerzum áramlásával!

Mindennek van kezdete és van vége. Folyamatosan változó világban élünk. Most fontos, hogy megnyílj a változások előtt, és ne félj tőlük. Ez az élet maga. Állandó körforgás, ahol semmi sem biztos, és mindig fejlődni, alkalmazkodni, változni szükséges. Fogadd el ezt, és ha így teszel, akkor könnyedén nyílnak meg az ajtók előtted és könnyedén alakíthatod sorsodat.


Az Újhold energiája az új kezdetek lehetőségét, az állandó változás lehetőségének elfogadását nyitja meg előtted. Találd meg a biztonságot és állandóságot a változásban.

Az Újhold saját teremtőerődre hívja fel a figyelmet, melyet gondolataid, érzéseid, cselekedeteid irányításával tudsz megtapasztalni.

Ne a körülményeid urald, hanem saját belső békéd teremtsd meg, ha így teszel, akkor az élet a lehető legjobb dolgokat hozza el neked!

Olyan lehetőségeket, változásokat hoz neked az Újhold, melyekkel élve megteremtheted azt az életet, melyre a szíved mélyén vágysz és amely elhozza számodra azt a lelki békét, mely valódi biztonságot ad neked!


Lazulj el, és engedd el az irányítást, és tegyél meg mindent most, amit a szíved súg! Lépj ki a múlt mocsarából és ugorj fejest az élet új hullámaiba, melyeket az Univerzum azért küld neked, hogy a legfényesebb és legbékésebb helyekre vigye el lelked kis hajóját!

 

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Az Arkangyalok segítenek, hogy kapcsolódj a Benned élő Fény Erejével:


Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

 

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Csend

Telihold Áldás – Kívánom, hogy a Telihold gyógyító fénye életedbe szerencsét és égi áldást hozzon!

Üzenet az összes Férfinak!

Az ébredés áldásai

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk