Napi pozitív

A hit a legfontosabb dolog. Nem remélni, hanem hinni. Nagy különbség.
Michael Conelly

Erőt adó üzenet – Isten vezet és védelmez!

Isten vezet és védelmez! Most is előtted jár Isten és egyengeti utad. Talán nehéz időket élsz meg, de ez nem a vég, hanem csak a kezdet. Talán úgy érzed, szárazságban élsz. Nem sokat tapasztaltál meg Isten jóságából, de ha visszanyered örömöd és hinni kezdesz, Isten megígéri, megáld téged és átsiklasz a nehézségeken. Lehet nagy a problémád, de hagy mondjam el, mi egy nagy Istent szolgálunk és a jó hír, hogy ő már ellátott téged mindennel, amire a megoldáshoz szükséged van.


 

Láttam valami érdekeset egy kis halról. Úgy hívják Mózes lelke és a Vörös-tenger mélyén él. Ezekben a vizekben nagy cápák is vannak, amik ezeket a fajta halakat eszik. A 70-es évek elején kutatók felfedeztek valami érdekeset ezekkel a halakkal kapcsolatban. Minden más hasonló méretű és súlyú halat megesznek a cápák, de Mózes lelkét nem eszik meg. Felfedezték, hogy azért nem, mert Mózes lelkének egyedülálló védekező rendszere van. Ha támadás éri, mérgező toxinokat bocsát ki, ami lefagyasztja a cápa száját. Mutatták a képen, hogy a kis hal a cápa kitátott szájában volt. Csak annyit kellett volna tennie, hogy becsukja a száját, de nem tudta. Isten adott valamit ennek a pici halnak, ami megvédelmezi. A cápa csak azután pár perccel tudta becsukni a száját, amikor a hal elúszott. Arra gondoltam, hogy amikor ez a kis hal a cápa szájában van, nem emelkedik a vérnyomása, nem hívja a 911-et, nem válik depresszióssá, hogy ilyen a szerencsém, hanem tudja, hogy különleges. Isten már a Világ megalkotásakor elrendelte, hogy ez a hal védett legyen az ilyenfajta ellenségektől.

 

Te is a leghatalmasabb Isten gyermeke vagy. Nemcsak egyedülálló védelmi rendszered van, hanem Isten saját életét lehelte beléd. Körbevesz kegyével, mint egy védőpajzzsal. Azt mondja, ha ellenség támad rád, ő megvéd. Ha azok a gondolatok jönnek, hogy sosem fogsz belépni korszakodba, sosem leszel egészséges, sosem emelkedsz magasabbra, tudod, hogyan bocsásd ki a mérgező toxint az ellenség legyőzésére? Kezdd el Isten szavait idézni. Tudom, hogy több vagyok egy áldozatnál. Én vagyok a fej és nem a farok. Győztes vagyok és nem legyőzött. Ha hiszel, és Isten szavain meditálsz, akkor a cápához hasonlóan az ellenség nem tud neked ártani.


Joel Osteen Atya

Forrás:

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk