Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Aktuális energiák - Felszabadulás!

Erőteljes energiákkal, de a könnyedség és áramlás ajándékával érkezik meg az Égi energiák ereje most minden Lélekhez a Földön, hogy felszabadítson, hogy átalakítson, hogy az újjászületés fényével áldjon meg minket.

Nehéz energiák, hónapok vannak mögöttünk, de minden nehézségben ott van az igazság gyógyító ereje és a felszabadulás lehetősége, mely egy új korszak ígéretét hordozza magában.

Saját lelkünk univerzumában merülhetünk most el, hogy végre belepillantva, megfogalmazzuk tiszta szándékainkat jövőnk útjára, melyben lelkünk hajóját az öröm, könnyedség, játékosság csillagai vezérlik a helyes irányba.

Most megtisztulhatunk minden visszahúzó energiától, mely arra késztetett minket, hogy életünkben szerepeket játszva, másoknak megfelelve hallgattassuk el a lélek hangját.


Saját Fényünk ragyogásának ideje most ez! Hiszen Isten tervében minden most élő lélek fényére szükség van a nagy átalakuláshoz, az új világ születéséhez, mely építése minden ember szívében kezdődik el…az új világ a mi szívünkben születik meg.

Ideje, hogy terveinket, cselekedeteinket lelkünk örömének ragyogásában vigyük véghez. Hiszen ez az öröm táplálja fényünket, és ez a fény ragyogja majd be a világot.

Válaszd lelked ragyogását, és a Lélekhívás törvénye alapján megérkeznek hozzád lélekterved segítői, akikkel kölcsönös szeretetben, tiszteletben, egységben járjátok be Fénysorsotok útját.

Önmagadat akard most újra megtalálni. Isten útját akard most járni. Lehetőséged van most visszakapcsolódni elveszett Erődhöz, és ráébredni az örök igazságra: másokat táplálni saját fényed óvásával, tiszteletével és önmagad szeretetével tudsz csak.


Álmodj most nagyokat! És tegyél hű esküt lelked igaz fénye mellett, és a szeretet örök törvénye mellett, mely veled kezdődik.

Ha kétségeid vannak terveidet illetően, figyeld meg melyek azok a tervek, képek, gondolatok, amik az öröm és könnyedség érzésével töltenek el.

Szánj időt a következő napokban, hogy egy gyertya mellett összeírod mik az álmaid, vágyaid, céljaid erre az évre. Ha ezt megteszed, azzal segíted a teremtőenergiák áramlást céljaid szolgálatában. Idézd fel az érzéseket, gondolatokat, amik akkor zajlanának benned, ha ezekből az álmokból valóság lenne. Majd képzeld el, hogy szívedben a fény arany lángja gyúlik, mely beborít téged, és ragyogásával burkolja be az egész Univerzumot, áldást és védelmet vonva minden Létező köré!

Majd lásd, ahogy ez az arany fény, a lábaidon keresztül lefolyik a földbe, és a fák ágain át áramlik le a Föld fénymagjába.


Felszabadulhatsz most a múlt terhei alól, és szabadon választhatod, hogy társteremtővé válva szíved igaz vágyai szerint engedheted az égiek vezetését az isteni rend szépséges útjain. Vezetve vagy. Védve vagy. Szeretettel:  Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál

A gyógyító szeretet útjában, lelked örömének megtalálásában vezetnek Rafaela Arkangyal kártyái:https://joportal.hu/rafaela-arkangyal-misztikus-kartyai

Nincs elérhető leírás.


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


2017.08.12. Merkúr retrográd – Itt az ideje lassítani…

Szuper magyar rajzfilm: ennyire vágyunk a figyelemre

2018.02.15. – Kínai újév - Erőteljes változásokat hoz a Kutya éve!

A három isteni erény: a hit, a remény és szeretet

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk