Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

2023.11.27. - Ikrek Telihold – A végső elengedés és megtisztulás Teliholdja

A héten már jól érezhető volt ennek a Teliholdnak az energiája, hiszen kíméletlenül mutatott rá, hol és miben kell változtatnunk a tudatunk és lelkünk legmélyén megbúvó téves hitrendszereken.

Ez az év egyfajta gyógyító állomás, ébredési pont volt a földangyalok és empaták számára. Ők az új világ gyógyítói, hírnökei, -ha önmagukat gyógyítják és nem vesznek el önmaguk feláldozásán keresztül a megmentő-áldozat duális energiáinak fogságában.

A Jóportál olvasói is többségben földangyalok és empaták. Ezért írok most elsősorban nekik.

Mert most esélyt kapunk a gyógyulásra. A mélybe menni és szembesülni, hol cipelünk magunkkal olyan energetikai terheket, amik nem a miénk, amik nem tartoznak hozzánk. Csupán átvettük, teherként másoktól – mert úgy éreztük ez a kötelességünk, hisz felelősséggel tartozunk a világ végjátékában a Föld sorsáért.


Most lehetőségünk van arra, hogy a legmélyére nézzünk: miért és hol hittük el, hogy mindenki sorsa és jóléte rajtunk múlik. Miért döntöttünk úgy, hogy mindenkit boldoggá teszünk, elfeledve önmagunkat és így átadva az irányítást az életünk felett másoknak.

Miért kívülről, mások véleménye, elismerése szerint kezdtük el önmagunkat meghatározni… s hol tértünk le az önszeretet fényes útjáról egy olyan irányba, ahol szépen lassan elfelejtettük kik vagyunk, milyen tervekkel, isteni célokkal jöttünk a földre?

Hol és mikor hittük el: nem vagyunk méltóak az örömre, jólétre, bőségre – pusztán a létünk jogán?

S mivel hátra tettük magunkat, a világ is ezt tükrözte vissza.


Ez a Telihold egy esélyt ad: a tisztulásra. A felszabadulásra, a végső elengedésre. Hogy őszintén kimondjuk, leírjuk: mi az, amit nem akarunk magunkkal cipelni a következő évben…mi az, ami gyökeres változásért kiált, és ezért hajlandóak vagyunk elengedni azt, ami nem rezeg együtt azzal, akik lelkünk igazságában, MONÁDUNK-lelkünk Fénymagjában vagyunk.

Ez a folyamat nem egy nap, nem egy pillanat – 2024 tavaszáig van támogató energetikai tér erre a tisztulásra, amit most megfogalmazunk, felismerünk.

Az empaták és földangyalok annyira élik a szellemi részüket, hogy képesek elfelejteni: most emberi testben élnek. Hogy most, itt ebben a földi életben lenne jó örömben, szeretetben, megbecsülésben élni. S bár határtalan szellemi lények vagyunk, ez nem jelenti azt, hogy itt minden mindegy és fel kell magunkat áldozni. Nem jelenti azt, hogy itt az Egység megélésében ne lehetnének határok. Hiszen feladatunk a bennünk élő Teremtő hangjával egységben élni, a bennünk élő Teremtőt szolgálni.

Ehhez az úthoz kívánok minden Földangyalnak és Empatának hitet, önértékelést, önszeretetet és végtelen angyali áldást. Engedd el a régit és fogadd az újat, az isteni utat! Mely a Te örömöd, boldogságod irányába mutat. 


Szeretettel: Sándor Judit ~ Ha szeretnél még szorosabb kapcsolatot Őrangyaloddal, és az Angyalokkal, akkor szeretettel ajánlom kártyáimat, melyek úgy lettek megalkotva, hogy élő kapcsolatot hozzanak létre közted és az angyali energiák segítő erejével és áldásával, amiket fizikai életedben is megtapasztalhatsz, ha elkezded a kártyákat használni - Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Szeptemberi energiák – Egy korszak lezárul, hogy valami új kezdődjön el...

2018. november 07. – Újhold a Skorpióban – A szeretet diadala!

Ma Telihold – Elengedés Mihály Arkangyallal

2016 szeptemberi numerológiai előrejelzés: Kapcsolati átrendeződések

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk