Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

2020.02.02. – Nyílik a végtelen lehetőségek kapuja

A mai nap több szempontból is különleges energiákat hordoz. Mivel tükördátum (visszafelé olvasva is ugyanaz), ezért olyan hatalommal bíró napként tekinthetünk rá, ahol valami megfordulhat, valami változás elindulhat. Az a rituálé, amit ezen a napon végzünk, sokszoros erővel bír, és az égiek áldása alatt áll.

A mai dátum számjegyeit összeadva a végtelen bőséget hozó számát kapjuk meg: a nyolcast. Ezen a napon nyílik a végtelen lehetőségek kapuja, melyen keresztül erőteljes támogató energiákkal segít minket most az Univerzum, hogy varázslatos módon nyilvánuljon meg minden lélek szívbéli vágya és terve a fizikai világban.

A mai nap dátumának számai angyali üzenetet is hordoznak, mellyel arra kérnek minket égi segítőink, hogy rendületlenül higgyünk, hogy ne torpanjunk meg az akadályok előtt, és ne adjuk fel mielőtt a csoda megtörténne.

Hatalmas pozitív energiák dolgoznak most, hogy egy új, egy jobb, lehetőségekkel és bőséggel teli világban éljünk, ahol minden lélek éli az isteni tervet, járja a lélek útját, és kapcsolódik a szeretet szent és tiszta kötelékében.

Itt az ideje emlékeznünk igaz önvalónkra, a bennünk élő isteni fényre? itt az idő emlékezni, hogy szívünkhöz kapcsolódva a szeretet erejével mind formálhatjuk saját magunk és a körülöttünk lévő világot.

Sándor Judit - Angyalterapeuta - Jóportál


Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Így oldhatod fel a félelem-harag körforgását!

Ezért fogyasszunk minden nap egy cikk fokhagymát éhgyomorra!

A hétfői nap Angyal üzenete - Őrangyalod segít Téged!

A pénteki nap Angyal üzenete - Megfizetett adósság!

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk