Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

A hét energiája (03.25.-03.31.) – Spirituális gyógyulás

A héten gyógyul a lélek, gyógyulnak lelki sebeink, melyekre tanítóként tekinthetünk. Rájövünk, hogy a nehézségek, amiket kaptunk, mind fejlődésünket és a világ mélyebb megértését szolgálják.

Gyakran a szív fájdalma vezethet csak el a szív megnyílásához, egy magasabb dimenzióhoz való kapcsolódáshoz.

Nem véletlen, hogy a legnagyobb veszteségek és sötétség közepette halljuk meg a legnagyobb igazságokat, és tudunk kapcsolódni valódi fényünkkel, így találva rá lelkünk azon zugaira, ahol a béke és teljesség lakik.

A héten megérted: minden része az utazásnak. Nincs jó és rossz, csak tapasztalás van, melybe fejest ugorva magadhoz ölelheted a létezést, és eljuthatsz az ítélkezésmentes élethez. Megértheted: minden pillanatban szabadon választhatod a szeretet és fény útját.


Most gyógyul minden lelki seb, mert már nem negatívumként, hanem ajándékként tekintesz rájuk. A fejlődés, növekedés, és önismeret ajándékait hozták neked. Általuk ébredtél rá az erődre, és a hatalomra, ami benned él.

A héten minden múltbéli seb, minden fájdalmas, negatív tapasztalás a fénybe emelkedve gyógyulhat meg, és emelkedhet a szeretet terébe. Hogy feloldódjon, és ne képezze akadályát, energetikai blokkját a továbblépésnek.

Hatalmas energetikai gát szakad át, és olyan kapu nyílik most lelkedben, mely lehetőséget teremt arra, hogy elindulj és rendületlenül haladj előre az álmaid felé vezető úton.

 


Emelkedj a tudatosság egy magasabb szintjére, emlékezz hatalmadra, és a szeretet mindent meggyógyító, mindent átalakító erejére.

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A mai nap dátumának spirituális üzenete – 07.09.

Gyógyul a Lélek – a fejlődés és továbblépés jelei

Ki vigyáz rád odafent? - Csillagjegyedből kiderül!

Nagymamám emlékére…

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk