Napi pozitív

Egy álomnak csak akkor van értelme, ha dolgozunk érte.
Stand Alone film

2019.03.04. – Shivaratri – Az isteni kegyelem kiáradásának éjszakája

Ezen az éjszakán folyamatosan emlékeztessük magunkat arra, milyen óriási erőt képvisel az az Élet, amelyet az extatikus Isteni Igazság tökéletességében élünk.

Minden emberi lény egy mikrokozmosz, amely kicsiben tükrözi a makrokozmoszt

SHIVARATRI éjszakáján elménket csöndesítsük le és változtassuk oltárrá, majd szenteljük ezt a folyamatot a Mindenhatónak. Ennek fényében minden más gondolat jelentéktelenné válik. SHIVARATRI elsősorban emelkedett, isteni örömöt jelent. Ezen az éjszakán aki megnyitja magát az Isteni energiáknak, annak szíve az Isteni Szeretet Tiszta Forrásává válik.

A „SHIVARATRI“ szankszrit fogalomnak több jelentése van. A „RATRI“ többnyire az éjszaka sötétségét jelöli. A SHIVARATRI azonban nem a sötétséggel áll kapcsolatban, hanem az éjszaka szentségének különleges állapotával.


Ennek az éjszakának a sötétségét áthatja a Nagy Isteni Kegyelem. Ezen az éjszakán SHIVÁN keresztül Isten titokzatos jelenlétét fedezhetjük fel. 

A jóság (SHIVAM) mindannak esszenciális princípiuma, ami a spirituális fejlődés számára jó vagy kedvező. Ezt a jóságot egyaránt asszociálhatjuk az örök igazsággal (SATYAM), valamint az abszolút szépséggel (SUNDARAM), ami SHIVARATRI legfontosabb spirituális üzenete.

 

SHIVA valamely MANTRÁ-jával, eljuthatsz a  SHIVÁ-val való mély rezonancia-állapotába:


Szerző, forrás: https://www.facebook.com/kcsjoga/

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Hogyan dönti el az Univerzum ki mit kap?

Elveszettnek és gyengének érzed magad? - Jelek, hogy energiavámpír van a közeledben

A csütörtöki nap Angyal üzenete – Mondd ki az igazságot!

Szepes Mária: A félelem legyőzése

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk