Napi pozitív

Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz... fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.
J. W. von Goethe

Ha egyszer tényleg helyre teszed az életedben ezt az egy aprócska dolgot, akkor egyszeriben mindennapos lesz az életedben a csoda...

Úgy 7 évvel ezelőtt egy szemináriumon ültem, ahol az előadók 3 napon keresztül csak arról beszéltek, hogy mi a siker, és hogyan lehet bárki - akár én is - sikeres. Ott ültem és hallgattam, az éppen soron lévő előadót, aki olyasmit mondott, ami azóta is szinte minden nap - gyakran naponta többször is  itt visszhangzik a fejemben.

Akkor még talán fel sem fogtam igazán annak az egyetlen mondatnak a lényegét, mégis akkorát „ütött” a mellkasomra, hogy alig tértem tőle magamhoz. Tudat alatt már akkor is éreztem, hogy ez az egyetlen aprócska dolog mindennél fontosabb, és bármilyen technikát vagy módszert sajátítasz is el, bármilyen tökéletesen, ez az egy dolog mindent felülír!


Lehet bármennyire is kifinomult a kommunikációd, ismerhetsz akármennyi konkrét konfliktuskezelési vagy értékesítési technikát, lehetnek bármennyire alaposak a pénzügyi ismereteid, tudhatsz bármit az asztrológiáról, a számmisztikáról, kabbaláról vagy bármilyen más ezo-spiri és önsegítő módszerről, ha ez az egy dolog hibádzik, akkor hiába minden. Ha ez az egy dolog nincs rendben, akkor soha nem leszel igazán sikeres és sohasem fogod elérni és megtapasztalni azt, amire igazán vágysz.

Ez az egyetlen apróság felelős minden nehézségedért és kudarcodért. Ez az önszabotázs, a tehetetlenség, a bűntudat, a harag, az irigység és minden más kellemetlen érzelmi állapot legvégső forrása. Minden problémád alapvető gyökere.

Ugyanakkor, ha végre egyszer helyre teszed, akkor ez az egyetlen aprócska dolog lehet az, ami szárnyakat ad számodra és az egekbe emel. Ez lehet az, ami lelkesít, felszítja benned a szenvedélyt és elrepít minden olyan vágyadhoz, amelyekről azelőtt talán még álmodni sem mertél.

Ha egyszer tényleg helyre teszed az életedben ezt az egy aprócska dolgot, akkor egyszeriben mindennapos lesz az életedben a csoda, és elkezd megérkezni hozzád mindaz, amire csak vágysz: szerelem, egészség, gazdagság, öröm és boldogság az élet minden területén.


És hogy mi ez a legvégső Titok? Mi ez az egyetlen aprócska dolog, amely ekkora hatalmat gyakorol az életed felett? Mi volt az az egyetlen mondat, ami elhagyta az előadó száját ott, abban a pillanatban, azon a bizonyos szemináriumon évekkel ezelőtt?

Ez: „Mit gondolsz magadról…”

Ez a Titok! Ez az, ami mindenek felett áll. Lehetsz bármennyire képzett, szép és ügyes. Ha azt gondolod, hogy valami nem lehetséges a számodra, akkor nem is lesz az. Ha azt gondolod, hogy nem vagy képes elérni valamit, akkor nem is fogod elérni. Ha azt gondolod, hogy nem érdemelsz meg valamit, akkor nem is lesz részed benne.

Minden, ami jelenleg körülvesz az életedben, legnagyobb részt annak köszönhető, ahogyan Önmagadról gondolkodsz. Minden tapasztalatod, minden elért eredményed, minden boldog, felszabadult és örömteli pillanatod legalapvetőbb kulcsa az, hogy milyen kép van a fejedben Önmagadról, mit gondolsz, és hogyan vélekedsz arról, Aki vagy!


Ez a legfőbb Titok!

http://www.alomkereso.com

Forrás: http://www.alomkereso.com/

Ajánlott bejegyzések


2016.02.22. – Telihold és az év első tízmilliószoros napja!

A hétfői nap Angyal üzenete - Gyógyító Angyalok

Lélekszámod megmutatja, kire vágyik a lelked

2020.szeptember 17. Szűz Újhold – Újjászületés és gyógyulás

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk