Napi pozitív

Amikor a boldogság egyik ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. De gyakran oly sokáig tekintünk vissza a zárt ajtóra, hogy nem vesszük észre, amelyik megnyílt előttünk.
Helen Keller

Válassz egy kártyát, és tudd meg milyen égi áldást hoz neked az áprilisi Újhold!

Az áprilisi Újhold nagyon erős, sorsfordító energiákkal érkezik. Válassz egy lapot és tudd meg, hogyan hat a Te életedre az Újhold gyógyító, teremtő energiája:

1-es kártya


Az újjászületés a kapcsolataid területén történik. Kapcsolataid magasabb szintre lépnek. Ez jelentheti a most meglévő kapcsolatok átalakulását, mely a bizalom, elmélyülés, elköteleződés irányába mutat. Illetve jelölheti teljesen új lélektársak felbukkanását az életedbe, akik által megélheted a szeretetet és szerelem legmagasabb szintjeit.

 

2-es kártya

Az újjászületés életedben pénzügyeid területén történik. A pénzügyeid magasabb szintre kerülnek, elindul életedben az anyagi javak és a bőség áramlása. Olyan ötleteket, sugallatokat küld az Univerzum, melyek összhangban állnak sorsfeladatoddal. Amint a megvalósítás útjára lépsz, soha többé nem szenvedsz hiányt semmiben.


 

3-as kártya

Az újjászületés életedben lakhelyedben történik. Helyváltoztatás vár rád: ez lehet új helyre költözés vagy egy utazás, mely által új energiákkal kerülsz kapcsolatba. Olyan helyre kerülsz, melynek pozitív energiái által egész életed gyógyulni fog és változásnak indul. Ez a változás hozzásegít ahhoz, hogy lelkeddel összhangban élj, és befogadd életedbe a legmagasabb jót, amit csak kaphatsz az Univerzumtól

Jóportál


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Válassz egy karácsonyfát és tudj meg valami igazán különlegeset magadról!

2020.02.02. – Nyílik a végtelen lehetőségek kapuja

A vasárnapi nap Angyal üzenete – Könyvek

A csakrák kéztartásai és pszichoenergetikai információi I. rész

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk