Napi pozitív

A remény fontos, mert lehet, hogy a jelenlegi pillanatot nehéz elviselni.Ha hisszük, hogy a holnap jobb lesz, a ma viszontagságait is el tudjuk viselni. 
Thich Nhat Hanh

2018.02.15. – Kínai újév - Erőteljes változásokat hoz a Kutya éve!

Ma éjjel beköszönt a kínai holdújév, ami 2019. február 4-ig tart. A Föld Kutya éve lesz az év, ami felszínre hozza az igazságot, ami felébreszti a lelkekben az igényt a becsületességre, a tisztességre.

 

Az igazság felszínre kerülése, elsősorban a saját magunkkal való őszinteséget jelenti. A mély felismeréseket, melyek lelkünkhöz, életutunkhoz kapcsolódnak.

Ez az igazság és őszinteség a kapcsolataink (legyen az baráti, családi, szerelemi) megszilárdulását hozza magával.


A Föld és a Kutya energiája segíti a stabilitást, a biztonság és egyensúly megteremtését életünkben, valamint a gazdagság, gyarapodás, növekedés, és a gyógyulás lehetőségét is felkínálja számunkra a következő egy év.

Most olyan alapokat tehetünk le, olyan vállalkozásba, új munkába kezdhetünk, mely meghozhatja számunkra a hosszútávú anyagi sikert és anyagi biztonságot.

Kitörést hozhat az év mindenkinek, aki képes felismerni az élet által felkínált lehetőségeket, és van elég hitük, kitartásuk tenni és cselekedni.

Bár hirtelen támadt konfliktusok is előfordulnak a Kutya évében, ezek mind gyorsan megoldódnak, és azt segítik, hogy kimozduljunk a megrekedt helyzetekből, elszakadjanak a régi kötelékeink, és végre új utakra lépjünk. Változtassunk.


Most minden változás azért történik, hogy harmónia, állandóság, biztonság legyen életedbe. Összességében pozitív év áll előttünk, ahol sok munka vár ránk, ha el akarunk érni valamit. De ez az időszak megköveteli azt is, hogy pihenjünk, szánjunk időt önmagunkra, az elcsendesedésre, és töltsünk időt azokkal, akiket igazán szeretünk.

 

Jóportál


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A vasárnapi nap Angyal üzenete – Átalakulás

Mire tanítanak a mesék? – Híres mesék üzenetei

Gábriel Arkangyal üzenete – A jólét áramlásával kapcsollak össze

Mese a sasfiókáról

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk