Napi pozitív

A szerelem a világ leghatalmasabb ereje, amely a leginkább emberi.
Mahatma Gandhi

A csillagjegyek küldetése 2018-ban – Tudd meg mi a te legfontosabb leckéd!

Ez az év sorsfordító változásokat tartogat, olvasd el, mi a te leckéd, amit meg kell tapasztalnod, tanulnod 2018-ban:

 

 

 

 

Kos


Számodra nagyon fontos a karrier, a munka. Sokszor sajnos a magánéleti kapcsolataid rovására megy a munkahelyi sikered. Idén emlékezned kell arra: hogy az élet nemcsak munkából áll! Szánj elegendő időt azokra, akik igazán fontosak neked, és találd meg az egyensúlyt a munka és magánélet között. 

Bika

Szilárdan kitartasz a nézőpontod mellett, és képes vagy a végsőkig harcolni. Azonban meg kell tanulnod, hogy hol a határ, és mi a jobb: ha nyugodtan élsz, megvan a lelki békéd…vagy ha a végsőkig harcolsz az igazadért. Vannak dolgok, amik nem érik meg a harcot…idén válogasd meg a csatáidat, és őrizd jobban lelked békéjét. 

Ikrek


Az emberi kapcsolatok életed szerves részét képezik. Társaságban érzed a legjobban magad. Azonban most meg kell tanulnod, hogy csak olyanokhoz ragaszkodj, akik építenek, támogatnak téged. Eljött az ideje, hogy elengedj pár embert az életedből, mert visszahúznak. 

Rák

Lépj ki a komfortzónádból, merj változtatni, kockáztatni. Túlzott ragaszkodásod a változatlanhoz megakadályoz abban, hogy előrelépj életedben, és nagy dolgokat vigyél véghez. 

Oroszlán


Meg kell tanulnod, hogy önbizalmad, önbecsülésed nem függhet más emberek véleményétől. Éld a saját életed, a saját kialakított szabályaiddal, így megtalálod a boldogságot! 

Szűz

Ne várj el olyan nagy dolgokat sem magadtól, sem másoktól. Ha mindig túl magasra teszed a mércét, akkor csalódások várnak rád. Alakíts ki egy picit reálisabb képet a körülötted lévőkről, és a világról – így kellemes meglepetésben lesz részed, ha mégis túlszárnyalják elvárásaidat. 

Mérleg


Önzetlenséged miatt elhanyagolod saját magadat, és lemondasz a te vágyaidról mások érdekében. Most eljött az ideje, hogy önmagadat állítsd életedben az első helyre! Szeresd magad, mert a te boldogságoddal kezdődik minden!  

Skorpió

A harag és a bosszú nem megoldás semmire. Nem leszel kisebb attól, ha elengeded haragodat, és azt, hogy megtorold sérelmeidet. Válaszd a békét, a saját békéd a bosszú, a mérgelődés helyett! 

Nyilas


Ebben az évben szembe kell, hogy nézz a problémáiddal. Tudd, hogy minden problémát képes vagy megoldani. Ezek az élet részét képezik. Ne félj tőlük, ne söpörd be őket a szőnyeg alá. Ne menekülj. Győztes vagy, aki képes mindennel szembenézni! 

Bak

Ne félj attól mennyi idős vagy! Soha nem késő változtatni, soha nem késő tenni azért, hogy a dolgok jobbra forduljanak. A boldogság neked is járj! Merj dönteni és változtatni idén!

Vízöntő


Idén a te feladatod, hogy megtanuld kimutatni az érzéseidet! A szeretet kimutatása nem tesz sebezhetővő. Ettől csak erősebb leszel, és új dolgok előtt nyitsz kaput, melyek segítenek, hogy életedbe új tapasztalatokkal gazdagodj.

Halak

Újra hinned kell az emberek jóságában! Azért, mert a múltban bántottak, most nem kell mindenkitől tartanod és félned. Bízz újra az emberekben! 

 ÍGY KAPHATOD MEG MINDIG AZ ANGYALOK ÜZENETÉT


Hogy mindig értesülj a pozitív hírekről, angyali üzenetekről, spirituális cikkeinkről, ezért kérünk, hogy állítsd be oldalunknál a KÖVETED gombra klikkelve a MEGJELENÍTÉS ELSŐKÉNT lehetőséget.

 

Köszönjük <3


Ha így sem találkoznál cikkeinkkel, akkor gyere közvetlenül a weboldalunkra: www.joportal.hu

Vagy Facebook oldalunkra:https://www.facebook.com/joportal.hu

Vagy csatlakozz csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/211942359364407

Várunk szeretettel az év minden napján:
Sándor Judit - Angyalterapeuta - Jóportál

Jóportál


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A szombati nap Angyal üzenete – TÉL

Ariel Arkangyal üzenete - Álmaid beteljesülnek!

Újhold Varázslat – Rakd le 2017 alapköveit!

Pio atya imája – Neked is segít és csodás gyógyulást hoz életedbe!

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk