Napi pozitív

Ha csak olyat csinálsz, amit tudsz, sose leszel több annál, ami most vagy.
Kung Fu Panda

Életútszámod rejtett üzenete! – Ismerd meg magad jobban!

A számmisztikát már évezredek óta használják, hogy segítse jobban megismerni az egyének szerepét a nagy kozmikus tervben.

Életútszámod árulkodik készségeidről, képességeidről, személyiségedről. Csak a születési dátumodra lesz szükség és már olvashatod is a leírást!

 


Életútszám kiszámítása: a születési éved, hónapod és napod számjegyeit kell összeadni addig, amíg 1 jegyű számot nem kapsz. Kivéve a 11 és a 22, mert azok mesterszámok.

1.példa: ha a születési dátum: 1989.12.17.

1+9+8+9+1+2+1+7 = 38 à 3+8 = 11

Mivel a 11 mesterszám, így nem adjuk össze tovább a számjegyeket. Így az életútszám: 11


 2.példa: ha a születési dátum: 1980.12.22.

1+9+8+0+1+2+2+2 = 25 à 2+5 = 7

Az életútszám: 7

 


Ha kiszámoltad az életútszámodat, nincs más dolgod, mint elolvasni a számhoz tartozó leírást:

1. Az apa

Az 1-es szám az elsődleges erő, teremtés szimbóluma. Az akarat, a magabiztosság és az energia száma. Éppen ezért egy nagyon energikus ember vagy, aki mindig eléri, amit akar és ebben senki nem tudja korlátozni. Vezető típus vagy, aki büszke és céltudatos. Bátorságod határtalan, hajlandó vagy olyan dolgokat is tenni, amiben látsz bármi potenciált, ami veszélyes.

2. Az anya


A 2-es szám női számnak számít. Hatalmát és erejét alábecsülik. Szelíd, diplomáciai érzékkel megáldott ember vagy. Igazi békefenntartó vagy, akinek az a vágya, hogy ne harcoljon. Néha alábecsülnek, pedig egy igazi túlélő vagy. A 2-es szám alakja hasonlít egy olyan emberre, akinek gerince maghajlott, térdeit pedig behajlítja, ez a szolgaság természetes jele. Ez viszont erősséget is jelent. Képes hátadon cipelni a nehéz súlyokat. De rugalmasságodnak hála, ha leteszed azokat, nem látszik, hogy milyen súlyokat is cipeltél. Hihetetlenül elkötelezz és odaadó vagy.

3. A tehetséges gyermek

A 3-as szám a sokoldalúságot, a kreativitást és a tehetséget jelöli. Tisztában vagy adottságaiddal, viszont folyamatosan útmutatásra szorulsz. Nem mindig hálálod meg a segítséget. Természetes optimista stílusod miatt az emberek vonzódnak hozzád. Nagy baráti társaságod van, de nehezen mélyíted el a kapcsolataidat. Hogy boldog lehess, meg kell tanulnod erőfeszítéseket tenned saját magad érdekében!

4. A szervező


A 4-es szám a megbízhatóság, a rendezettség és a stabilitás száma. Keményen dolgozol, hogy szilárd alapot hozz létre és gondolod, hogy bármilyen probléma megoldható, ha van egy jó terv ahhoz. Megbízható és türelmes ember vagy. Állandó megfelelési kényszered miatt unalmasnak tűnhetsz, de aki igazán ismer, az tudja, hogy szórakoztató személyiség vagy és jó a humorod. Mivel nagyon szabályok szerint élsz, nem nagyon szereted a változásokat. Szereted, amikor minden kiszámítható, mert téged még a legapróbb változás is képes káoszba taszítani. Ezen próbálj meg változtatni!

5. A szabad szellem

Olyan vagy akár a forgószél, nyughatatlan és vad. Ha 5-ös vagy, akkor a családod és a barátaid önállónak és kiszámíthatatlannak gondolnak. Mindig vágysz a kalandra, de ennek ellenére meglepően hűséges és felelősségteljes vagy. Életedben a változás szükségszerű. Szereted a szabadságot, nem szeretsz korlátok között élni. 

6. A gondoskodó


A 6-os szám univerzális harmóniát jelképez. Természetedből adódóan gondoskodó, védő személy vagy. Annak szenteled életedet, hogy segíts másoknak. Együtt tartod a családod, vagy bármilyen közösséget és bármi áron megvéded a szeretteidet. Bölcsességednek hála sokan kérnek tőled tanácsot. Szeretsz a kis megteremtett békédben élni és nem nagyon szereted azokat, akik megzavarják azt. Gyakran a rossz emberekért is komoly áldozatokat hozol, hiába figyelmeztet a környezeted, hogy ne tedd! Ne hagyd, hogy az érzékenységed elhomályosítsa az ítélőképességedet.

7. A filozófus

A 7-esek természetüknél fogva kíváncsiak és ennek eredményeképpen maguk is az ismeretlen ismeretére törekednek. De rendelkezel is az összes képességgel, hogy megold ezt a kihívást. Olyan analitikus elméd van, hogy ahol mások csak törött darabokat látnak, te már összeraktad a puzzle-t. Intellektuális személyiség vagy. Kapcsolatban állsz az érzékfeletti világgal. Életed stabil, de néha egy kis időre van szükséged ahhoz, hogy elmélkedhess az ötleteiden, anélkül, hogy más emberek gondolatai befolyásolnák azokat.

8. A szakember


A 8-as szám a karrier, az üzlet és az anyagiak száma. A pénzt nagyon fontosnak tartod, néha a boldogságot is ettől várod. Ambiciózus, hatékony, szervezett és fegyelmezz ember vagy, aki hajlandó bármilyen feladatot elvégezni. Tudásodat szívesen megosztod másokkal is. Nagyszerű vezetővé vagy mentorrá válhatsz, de csak akkor, ha vannak követőid. Érhetsz el sikereket, de ha túl nagy az egód, akkor ugyanannyi esélyed van a kudarcra is, mint a sikerre.

9. A humanitárius

A számmisztika szempontjából a 9-esek a messze legérdekesebb típusok. A 9-es számnak végtelen szeretet áramlása van. Így igaz ez rád nézve is. Megértesz mindenkit. Amikor segítesz valakin, nem nézed a különbségeket ember és ember között. Toleráns vagy és soha nem ítélkezel. Nem tűröd az igazságtalanságot. A segítségért soha nem vársz elismerést. Gyakran feláldozod a saját boldogságodat. Törődj egy kicsit magaddal is!

11. A látnok


Intuitív személy vagy, aki mindig látja, hogy mii történik a színfalak mögött. Veled született képességednek köszönhetően megértesz másokat. Hasonló tulajdonságokkal rendelkezel, mint a 2-es számúak, csak erősítve. Elkötelezett és hűséges típus vagy. Könnyedén hozol létre kapcsolatot másokkal. Természetes képességed van arra, hogy mély és pontos betekintést szerezz valamiről, anélkül, hogy valaha is racionálisan végiggondoltad volna azt. Érzékenységed és a nagy energiád miatt hajlamos vagy a szorongásra és a stresszre. Szánj elegendő időt a stresszes helyzetekre, hogy megtaláld az egyensúlyt, és ezáltal a nyugalmat.

22. Az építőmester

Rendkívüli sikerekre vagy képes. Fegyelmezett, ambiciózus és magabiztos ember vagy, és mindez képessé tesz téged arra, hogy az álmaidat valósággá váltsd. Olyan tulajdonságokkal rendelkezel, mint a 4-es számúak, egy eltérés van. Az intuíciós képesség, amely lehetővé teszi számodra, hogy ne aggodalmaskodj. Látod az ötlet szépségét, de a logisztikát is a megvalósuláshoz. A kemény munka és az elemzés iránti elkötelezettséged segít megérteni akár a legbonyolultabb dolgokat is. Míg mások nem mindig látják az összképet, neked ebben az intuíció és a realizmus segít.

Önmagaddal szemben sokszor vagy kritikus és nyomás alá helyezed magad. Akkor is hibáztatod magadat, amikor nem is kellene.


 

Szerző: Jóportál

Címkép: pixabay.com


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Aktuális energiák - Az igazság fénye

10 angyali emlékeztető, hogy kikerüld a spirituális ego csapdáit

Aktuális energiák – Új korszak kezdődik!

A pénteki nap Angyal üzenete - Oltalom alatt álltok

Neked ajánljuk


Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk