Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Egy 8 éves ciklus kezdődik a Vénusz és a Nap jegyében! Olvasd el, hogy milyen hatással lesz rád!

Ahogyan a Hold, a Vénusz is rendelkezik különböző ciklusokkal, amelyet a Naphoz viszonyított pozíciója határoz meg. Amennyiben egy holdciklus 29 napból áll, akkor egy Vénusz-ciklus 18 hónapból tevődik össze, egy teljes ciklus viszont 8 évet ölel fel.

 

 

 


8 évvel ezelőtt, 2009 márciusában a Vénusz 7 fokos együttállásba került a Nappal, mégpedig a Kos jegyében. Ebben az esetben a Vénusz a Nap körül egy 5 levelű rózsaalakot ír le, így úgy néznek ki innen a Földről, mintha a bolygó és a Nap csókolózna. Ez pedig felerősíti a szeretet, a szerelem és a szépség energiáit.

Az új Vénusz-ciklus egy új szerelem kezdetét jelenti

A ciklus a Kos jegyéből indul ki, így 2017 a szerelem éve lesz, főleg a Kosok, a Rákok, a Mérlegek és Bakok számára. Akik a felsorolt csillagjegyek valamelyikéhez tartoznak, romantikára, meghittségre, szerelemre, szépségre, anyagi javakra számíthatnak ebben az esztendőben.

A Kos csillagjegy a határtalan lehetőségek jelképe, így igyekezzünk megélni minden pillanatot az életben, vegyünk részt maximálisan minden kalandban.


A Vénusz első ciklusa az ártatlanságot, szívünk tisztaságát jelképezi, és arra ösztönöz, hogy hagyjuk magunk mögött a múlt sérelmeit, és kezdjünk új életet a következő 8 évre tekintve.

Az év legnagyobb asztrológiai eseménye lesz az idei Vénusz-ciklus kezdete. A következő időszakban a Vénusz befejezi a retrográd mozgást, és megkezdi az előre történő haladást, így mi is tekintsünk előre, és kezdjünk el konkrétan azon dolgozni, ami igazán érdekel bennünket.

Április 15-től életünk olyan irányt vehet, amire mindig is vágytunk, a Vénusz ebben fog támogatni, bátorítani minket, különösen a Bikák és a Mérlegek fognak jól járni, így nekik érdemes kihasználniuk ezt az időszakot.

Az új 8 éves ciklus témája a szerelem, a szenvedély lesz, és minden olyan dolog, ami örömet és boldogságot okoz számunkra. Remek alkalom, hogy felfedezzük önmagunkat, előhozzuk lelkünk mélyéről az igazi énünket, és meghalljuk a szívünk szavát. Minden, amire vágyunk, most megvalósulhat, formát önthet. Használjuk ki a Vénusz által sugárzott energiákat!


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


23 Paulo Coelho idézet, mely segít megtalálnod az életed célját

Mai üzenet az Univerzumtól: 2019.október 09 . ~ szerda

Paulo Coelho: Hogyan másszuk meg a hegyeket -avagy hogyan érd el céljaid!

A pénteki nap Angyal üzenete - Belső gazdagság

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk