Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

7 dolog, amit a Magyar Válogatott sikere tanít nekünk

11 ember gyakorol pozitív hatást az elmúlt hetekben emberek millióira. Összefogást, összetartást és a közös öröm érzését adják Nekünk ezek a fiúk.


 

Valami elindult nemzeti szinten is, valami megváltozott: jó magyarnak lenni, jó erősnek lenni, jó sikeresnek lenni.

A Magyar Válogatott sikere nekünk is tanulságul szolgál:

 


 

 

 

 


1.Egy jó vezető csodákra képes: egy csapat szellemét, energiáját a vezető személyisége, gondolkodása határozza meg. Ha hisznek benned, ha hiszel másokban, az óriási szunnyadó erőket képes mozgósítani!

 

2.Fejben dől el minden: ha elhiszed, hogy a siker neked is járhat, és megtanulsz bízni önmagadban, csak akkor érheted el a céljaidat.


 

3.Gyakorolni és tenni, nem halogatni – ez a siker kulcsa. Olyan még nem volt, hogy a befektetett munkának ne lett volna gyümölcse. Minél többet teszel, minél többet gyakorolsz, annál nagyobb a valószínűsége, hogy sikert érsz el.

 


4.A csapatszellemben rejlik az igazi erő – lehet önmagunkért, önmagunk nagyságáért egyedül, egóból játszani. Lehet az is, hogy nem teszünk semmit és várunk, hogy valaki majd megoldja helyettünk a dolgokat. De ezekben az esetekben sikerre ne számítsunk. Valódi erőt, és előrelépést az emberek összefogása, együtt gondolkodása, együttérzése és egymás kölcsönös segítése jelenthet. A csapat ereje túlmutat az egyénen. Csapatban az egyéni képességek kibontakozhatnak, sikert hozhatnak.

 

5.Soha nem késő – nincs olyan, hogy késő. Mindig van esély arra, hogy megvalósítsuk az álmainkat, hogy elérjünk oda, ahová indultunk. Teljes hittel, igaz szívvel bármi sikerülhet!

 


6.Alázat – mindenbe és mindenki felé alázatosnak lenni. Ha nem szállunk el az első siker ízétől, ha nem gondoljuk magunkat felsőbbrendűnek. Ha ugyanannyit teszünk és dolgozunk minden pillanatban és nem lazítunk a siker után, akkor ez a siker hosszú távra szól.

 

7.Felelősségvállalás – amikor rájössz: a sorsodért Te felelsz. Dolgozni, tenni, hittel gondolkodni csak Te tudsz. Amikor minden körülmény ellenére hiszel magadban és mindent megteszel, ledöntve a korlátaidat és átléped a saját határaidat: győztes leszel.

Bízom benne, hogy amit most látunk: egy csapat saját erejére ébredése, összefogása, egymás iránti tisztelete példa értékű lesz és futótűzként fertőz meg minden magyart, aki egy picit is átvett abból a tűzből, ami ezeknek a fiúknak a szívében ég…


Sikert elérni lelked tüzével, szenvedéllyel lehet.

 

Hajrá Fiúk! Hajrá Magyarország!

 


Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk