Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Életleckék, amit az emberek túl későn tanulnak meg

Mielőtt megkérdeznéd magadtól, - ""Hogy lett ilyen hamar túl késő"", szánj időt magadra! Adj időt, hogy megtaláld magad, hogy kockáztass! Időt, hogy szeress, nevess, sírj, tanulj és megbocsáss! Az élet rövidebb, mint amilyennek tűnik.


 

Itt van 9 dolog, amit tudnod kell, mielőtt túl késő lesz:

1. Ez a pillanat az életed

Minden pillanatot teljes egészében élj meg, kedvesen, békében, félelem és sajnálkozás nélkül. Ez minden, ami számít.


 

2. Az élet nem túl hosszú

Ez a te életed és neked kell harcolni érte. Küzdj azért, ami helyes, ami fontos számodra. Harcolj azért, amiben hiszel. Küzdj azokért, akiket szeretsz és mondd el nekik, hogy mennyit jelentenek számodra! Ismerd fel, hogy szerencsés vagy, mert még mindig van esélyed. Állj meg egy pillanatra és gondold át! Bármit is kell tenned, cselekedj ma! 

 


3. A meghozott áldozatokért a jövő osztalékot fizet

Mikor egy álmot nehéz munkával érsz el – megszerzed a diplomát, beindítasz egy vállalkozást vagy bármilyen más dolgot elérsz, ami időt és energiát igényel – az egyik dolog, amit kérdezz meg magadtól: „Hajlandó vagyok néhány évet rászánni erre, hogy aztán úgy éljek, amiről más ember csak álmodozik?”

 

4. Ha késlekedsz, akkor a tegnap „rabszolgája” leszel


Viszont ha felelősségteljesen cselekszel, akkor egy nagy kő esik le a szívedről. Tehát cselekedj és a jövőbeni éned megköszöni majd. Hidd el, hogy holnap akkor leszel boldog, ha már ma elkezdesz boldognak lenni.

 

5. A hibák csak leckék

Jó dolgok azoknál történnek, akik még mindig reménykednek, annak ellenére, hogy már csalódtak. Ne bánj meg semmit, ami eddig történt az életedben, hiszen úgysem lehet megváltoztatni, visszafordítani vagy meg nem történtté tenni. Fogd fel tapasztalatszerzésként és bocsáss meg.


 

6. Te vagy a legfontosabb 

A boldogság az, amikor jól érzed magad anélkül, hogy más jóváhagyása szükséges lenne hozzá. Először egy egészséges kapcsolatot kell önmagaddal létrehoznod, mielőtt másokkal alakítanál kapcsolatot. Saját magadat el kell fogadnod, így képes leszel mások szemében is bizalmat találni.

 


7. A tetteknek higgy!

Az életed során fogsz olyan emberekkel találkozni, akik azt mondják, amit hallani akarsz, a megfelelő időben mondják ki a megfelelő szavakat, de ezt tetteikkel nem bizonyítják. Tehát figyeld az emberek tetteit, ezek mindent elárulnak.

 

8. Kis jócselekedetekkel a világ egy jobb hely lehet


Mosolyogj azokra, akik mögött nehéz nap áll. Légy kedves velük. A kedvesség az egyetlen olyan befektetés, ami soha el nem múlik. Ahol vannak emberek, ott van lehetőség a jóságra is.

 

9. Minden szép élet mögött, van valamilyen fájdalom

Emberek vagyunk, hibázunk. De ebből tanulunk. Nem vagyunk tökéletesek. 


Megsebesülhetsz, de nem lehet legyőzni. Gondolj bele, hogy felbecsülhetetlen értékű ajándék az, hogy az ilyen tapasztalatok miatt növekszel, gondolkodsz, harcolsz és legyőzöd a kihívásokat, azért akit/amit szeretsz. 

Igen, néha az út fájdalommal jár, de ezt az árat meg kell fizetni a mérhetetlen szeretet és öröm pillanataiért. Akkor is menj, ha fáj, hajtson a belső erőd!

 

Lehotszky Liliána - Jóportál


Forrás: marcandangel.com 

 

 

 


Forrás:

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk