Napi pozitív

Abban a pillanatban, hogy kiválasztunk egy utat, a többi eltűnik.
Paulo Coelho

Minyonok bukkantak fel Tiszaigaron

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei kis faluban szalmabálákból formálták meg a jellegzetes sárga figurákat.


Tiszaigar települése mindig valami meghökkentővel szokott előrukkolni aratás időszakában: tavaly például a településen áthaladó 34. számú út melletti szalmabálákat Angry Birds figuráknak öltöztették - írja a videk.ma oldal.

Idén adta magát az ötlet, hogy a mozikban pont a héten bemutatott Minyok szolgáltassák az apropót. A település illetékesei ezúttal is kitettek magukért - nézzétek, mit hoztak össze:


Fotó: MTI/Bugány János


Fotó: MTI/Bugány János


 

A Minyonok története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak.

Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt? a kipusztulástól.

 


Így készültek a tiszaigari minyonok:Fotók: Tiszaigar Facebook-oldala

Forrás: http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/minyonok-bukkantak-fel-tiszaigaron

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk