Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

Elengedés másképpen…

Amikor valóban elengedsz valakit, valamit, az azt jelenti, hogy az az ember vagy dolog mögéd kerül, a múltadba és képpé alakul át. Olyan lesz, mint egy fénykép, amit bármikor elővehetsz és nézegethetsz. Megnézheted és tovább léphetsz, de ő nem tart veled.

Te a jelenben vagy és a jövő felé tartasz, ő pedig a múltadban van, mögötted. Amikor szeretnél emlékezni és ezzel a képpel foglalkozni, akkor hátra fordulhatsz, de utána elindulsz újra.

Aki valóban elenged, az többé nem engedi be a jelenbe ezt az embert, dolgot, történetet, mert ha beengeded, akkor magad előtt tolod előre és veled van a jelenben. Veled van a jelenben és ezáltal a jövőben. Engedd el ami nem szolgál és tedd magad mögé, ne hurcold magadban az életedben!

Tedd be a múlt albumába és gondolj rá, mint egy emlékképre. Volt, az életed része…ennyi és nem több, nem kevesebb!

Koncentrálj a jelenre és a jövődre! Töltsd fel magadat pozitív érzésekkel, gondolatokkal, képekkel, hogy amikor a régit elengeded, ne legyen hiány benned, ne keletkezzen vákuum az energiák mezejében. Figyeld meg, hogy amikor töltöd magadat, magától távolodik minden, ami már nem szolgál téged. Nem kell akaratból elengedni, csak hagyni kell, hogy magától menjen.

Figyelmed fókuszát fordítsd magadra, a pillanatra, előre és hagyd, hogy az új dolgok feltöltsenek, kitöltsenek. A régi, ha akar, ha nem, menni fog, mert nem marad számára hely benned.

 

Mostantól így is elengedhetsz…

 

Talentumok

Forrás: http://talentumok.com/gondolatok-irasok-idezetek/elengedes-maskeppen/

Ezt a cikket eddig 3122 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Van élet a szakítás...

3 tipp - Így nevelj...

Fontos a saját boldogságod?...

Éttermi etikett a...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk