Napi pozitív

Vannak dolgok az életben, amikért érdemes a végsőkig harcolni. Paulo Coelho

Gyógyítás számokkal

Tom Rietdorf nagy sikerrel alkalmaz a gyógyításban bizonyos számokat. Többek között a Fibonacci-féle számsort, amely az itáliai matematikus, Leonardo da Pisa (1180-1241) nevéhez fűződik. Sokan úgy vélik, hogy e számsor írja le a természet és a világ titkos  rendjét, ezért alkalmazható a gyógyításban is. A számsor a két egymás mellett álló szám összegéből alakul ki. Minden szám az előtte álló két szám összege: 0+1 = 1, 1+1 = 2, 1+2 = 3 stb. Ebből alakul ki a következő számsorozat: 0,1,1,2,3,5, 8,13,21,34, 55,89,144.

 

 

 

A gyógyító számára a Fibonacci-féle számsor azért is érdekes, mert megfelel az  aranymetszés törvényeinek. Aki beteg, annak szervezetében a rezgések nem felelnek meg az ideális arányoknak, tehát az illető egészségi állapota kibillent az egyensúlyból. A gyógyítás lényege, hogy a hibás rezgésekben helyreállítsuk a harmóniát. Ez úgy történik, hogy a beteg szerven vizualizáljuk a 0-tól 144-ig terjedő számsort.

 

 

Kísérletezzen ön is az említett számsorozattal. Tételezzük fel, hogy partnerének vagy egyik barátjának fáj a hasa. Helyezze a kezét a hasára, összpontosítsa figyelmét erre a testrészre, és vizualizálja az említett számsorozatot: 0,1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144. Ha halkan ki is mondja a számokat, azzal fokozhatja a kezelés hatásosságát.  Természetesen saját magán is alkalmazhatja a módszert. Kísérletezzen bátran, és figyelje meg, mi történik!

 

 

Forrás: http://tgy-magazin.hu/index.php?page=3&action=SHOW&id=3288

Ezt a cikket eddig 4053 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Ha meg akarod kapni, ne...

A szódabikarbóna 10...

Kedves szavak doboza -...

A hatásosan működő alkotó...

Napi pozitív

Vannak dolgok az életben, amikért érdemes a végsőkig harcolni.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk