Napi idézet

Akinek valódi problémái vannak, annak nincs ideje depressziósnak lenni. Paulo Coelho

Indiai gyógyító eljárás: vizet éhgyomorra!

Korán reggel nyomban felkelés után (de még fogmosás előtt) igyál 1,5 liter vizet (ami kb. 5-6 pohárnak felel meg). A mosakodás ráér utána. Ezt a műveletet az ősi hinduk használták, és "USHA PAANA Chikitsa"- terápiának nevezték.

Figyelem, a kúra kulcsa a következő:egy órával a 1,5 liter víz fogyasztása előtt és után nem szabad sem inni, sem pedig szilárd ételt enni, a legjobb hatás elérése érdekében. A másik fontos dolog pedig az, hogy a kúrát megelőző éjszaka ne fogyassz alkoholt.

Gondolod, hogy meg lehet inni másfél liter vizet reggel éhgyomorra? Ez mindenkit kétségekkel tölt el a terápia kezdetén. Minden bizonnyal nehéz lesz megszokni, főleg az első napokban, de miután hozzászoksz, már egy természetes dolog lesz. De megkönnyítheted az egészet, ha előre megiszol 2 pohár vizet egymás után, majd 3-4 perc múlva ismét két pohárral, az utolsó kettőt pedig 4-5 perc szünet után. Nehéznek tűnik, de ez a felosztott módszer megkönnyíti a terápiát. Az első hetekben ténylegesen növekszik majd a vizelet mennyisége és gyakorisága, de miután a szervezet hozzászokott, visszaáll a normális tartományba.

Ez a vizes terápia olyan betegségekkel szemben hatékony, mint a szívbetegség, ízületi gyulladás, epilepszia, asztma, tuberkulózis, agyhártyagyulladás, vesebetegségek, aranyérbetegség (a bélműködés javítása révén), szembetegségek, menstruációs fájdalmak vagy fejfájás, és nem utolsó sorban pedig igen hatásos a rákos megbetegedések megelőzésében és kezelésében.

Megjegyzés:

Ízületi gyulladás vagy reumás megbetegedés esetén ajánlott a terápiát egy nap háromszor alkalmazni (reggel, délben és este) egy hétig, egy hét után pedig naponta kétszer, ameddig a betegség eltűnik.

Mi történik a szervezetben, ha sok vizet iszunk éhgyomorra?

Másfél liter víz fogyasztása után nem történik semmi más, mint az egész szervezet tisztulása. Ez a módszer gyakorlatilag aktiválja a vastagbelet, a vastag- és vékonybél nyálkahártyáját, ami vitathatatlan tény. Ezen kívül hozzásegíti a szervezetet ahhoz, hogy friss vért tudjon termelni, amit az orvosi nyelv „haematopoesis”-nek nevez. A kitisztult belek nyálkahártyáján keresztül a tápanyagok felszívódása jelentős mértékben javul, ami egyúttal hozzájárul a friss vér termelődéséhez is. A friss, oxigén dús vér pedig számos betegség leküzdésében játszik fontos szerepet, így a rák gyógyulásában is. Ezért tehát igen tanácsos mindenki számára fontolóra venni ennek a terápiának a mihamarabbi elkezdését.

Mielőtt nekifognál a terápiának, kérd ki kezelőorvosod véleményét!

 

 

Egyed Zsuzsanna/Filantropicum.com

Forrás: http://filantropikum.com/indiai-gyogyito-eljaras-vizet-ehgyomorra/

Ezt a cikket eddig 2937 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Angyali segítség családi...

Fogyj és karcsúsodj...

Hogyan lehetséges a...

Belső erők, melyek...

Napi pozitív

Akinek valódi problémái vannak, annak nincs ideje depressziósnak lenni.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk