Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

Új év varázslat - Rakd le 2018 alapköveit!

December vége és január eleje tökéletes energetikai időzítés arra, hogy elengedve 2017 energiáit, belépjünk az új évbe, és megírjuk életünk regényének következő fejezetének lapjait.

 

2017 erős, tanító jellegű év volt, amikor is rájöhettünk arra, kik vagyunk valójában, mit akarunk, és mi szolgálja legfőbb fejlődésünk, és mi vezet el oda, hogy rátaláljunk az egységre, békére és szeretetre.

Végig fogták a kezünket és a fentről érkező égi segítséggel és támogatással lehetőséget kaptunk rá, hogy elengedjünk mindent, ami nem szolgálja a fejlődésünk. Mindent, ami visszahúz minket. Megszabadulva a visszahúzó energiáktól, egyre erősebbé váltunk, és teljesen készek lettünk arra, hogy elkezdjük életünk új fejezetét, belépjünk az új lehetőségek áramlatába, amit a 2018-as év tartogat számunkra.

 Most jött el az ideje, hogy lezárd ezt az évet. 2017 nehéz év volt: elengedések, csalódások, fájdalmas és mély változások. De ezt most mind magad mögött hagyhatod, és eldöntheted mi az, amire valóban vágysz. Mit szeretnél látni, érezni életed következő fejezetében?

Itt az ideje, hogy mindent végig gondolj. Készíts listát arról, amit szeretnél az életedben megvalósulni látni. Gondold végig milyen gyakorlati lépések vezetnek el téged céljaid és vágyaid eléréséhez.

Itt az idő, hogy Te dönts a sorsodról! Hogy felelősséget vállalj életed alakulásáért! Hogy tegyél mindazért, amiről eddig csak álmodtál!

A következő időszakban az univerzum energiái segítenek abban, hogy felvállaljuk teremtő mivoltunkat. Társteremtők vagyunk, akik alakíthatjuk az életünk történéseit. Szabadon dönthetünk, hogyan reagálunk a körülményeinkre és azok változására. Kezelhetjük őket félelemmel, vagy erővel. Erővel, mely hitünkből fakad: képesek vagyunk legyőzni minden akadályt!

A mostani energiák felemelve minket segítenek abban, hogy könnyedén jussunk előre és haladjunk utunkon, mely a sikerhez, boldogsághoz és jóléthez vezet.

Íme, egy gyakorlat, mely segít, hogy kihasználd a mostani teremtő energiák segítségét:

1.Állj meg egy pillanatra és gondold végig, hogyan akarod érezni magad 2018-ban? Mi az a 3 szó, amely a legjobban leírja, hogy érzed magad a jövő évben? Pl.: 2018-ban egészségesnek, boldognak, anyagi biztonságban és szeretettel telinek szeretném érezni magamat!

2.Mindhárom szót írd le egy darab papírra.

3.Keress három tárgyat, mely a szavaidat szimbolizálja. (Pl.:Egészség-zöld kristály, boldogság – kis angyal, szeretet – rózsaszirom, bőség-pénzérme)

4.Fogj egy nagy tál vizet, és helyezd el benne a papír fecniket és a tárgyakat.

5.Csinálj örvénylő mozdulatokat a kezeddel, hogy forogjanak a tárgyak.

6.Közben ismételd el a következőt:

„Az előttem álló napok lehetőséget nyitnak az (választott 3 szó)=egészség, boldogság, szeretet felé. Megnyílok felsőbb énem felé, hogy bármikor kapcsolódni tudjak ezekhez az érzésekhez. Bármikor emlékszem az erőmre, és bárhol meglátom a fényt, bármivel is találkozzam az utamon. Most a szívembe zárom ezeket az érzéseket (egészség, boldogság, szeretet), hogy arra az útra vezessenek engem minden pillanatban, ahol ezeket az érzéseket megélhetem. Köszönöm.”

7.A vizes tálat hagyd kint egy éjszakára a Hold fényében. ( decemberi újhold energiái még mindig hatnak).

8.Öntsd ki a vizet, és vedd ki belőle a tárgyakat.

Ez nem mágia, csupán egy rituálé, mellyel több fényt és szeretetet hozhatsz az életedbe.

Ha nem szeretnéd elvégezni a gyakorlatot, akkor egyszerűen csak imádkozz és kérd arra a Teremtőt, hogy 2018-ban árassza el fényével és szeretetével az életed és az egész világot.

 

 

Szeretettel: Sándor Judit – Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 13570 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Köröm diagnosztika

Agytakarítás- 8 dolog, amit...

Így készítsünk házi...

Atlantisz 18 segítő Angyala...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk