Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!” dr. Mayer Andrea

Válassz egy Buddhát – Felfedi a jövőd!

Bár a jövőnk és annak alakítása rajtunk múlik, mégis vannak olyan általános iránymutatások, melyek a jelenünk rezgéseit alapul véve a jövőnkkel kapcsolatban szolgálnak útravalóval.

 

Válassz ki egy Buddhát, és olvasd el, mit üzen a jövőddel kapcsolatosan:

1-es Buddha

Emberi kapcsolataid alakulnak át a közeljövőben. Eljött az ideje annak, hogy szeresd önmagad. Eljött az ideje annak, hogy csak azokat a kapcsolatokat tartsd életben, ahol elfogadást, szeretetet, elismerést kapsz. Átrendeződik a körülötted lévő emberek köre! Ne feledd, ott vagy otthon, ahol a szeretet lakik. Legyen szó, családról, barátokról, vagy munkatársakról.

2-es Buddha

Ismerd fel saját erődet, bízz meg a képességeidben és lépj ki a komfortzónádból! Ne a külső körülmények biztonságát keresd, hanem belső erődből táplálkozva tudd: bármilyen úton képes vagy végigmenni. Eget rengető változások várnak rád, izgalmas, erőt próbáló kalandok, melyekben újra önmagadra találsz!

3-as Buddha

Nagyon sokat adsz másoknak, és teszel azért, hogy fenntartsd a békét a környezetedben. Most legyél te életed főszereplője, és arra figyelj: neked mi okoz békét, és boldogságot. Figyelj most magadra, és a saját igényeidre. Töltődj fel, különben nem tudsz többet adni magadból. Nyugalmas időszak várható, melynek középpontjában te leszel. Néha tudni kell nemet mondani, hogy megőrizd a békéd és saját határaid. Most kiderül kik azok, akik önmagadért szeretnek. És kik azok, akiknek csak addig vagy jó, amíg az ő szabályaik szerint viselkedsz.

4-es Buddha

Emlékezz arra, hogy érzékenységed ajándék. De egyben kötelességed figyelni arra, hogy milyen embereket engedsz közel magadhoz. Keresd a pozitív embereket, akik hisznek magukban, akik elégedettek az életükkel. Ők képesek lesznek arra, hogy szívből örüljenek neked, és fényednek! Új barátokat, új szerelmet hoz most az élet. Olyan kapcsolatokat, melyekben boldogan vállalhatod azt, aki valójában vagy!

5-ös Buddha

Most kapcsolódhatsz valódi teremtőerőddel: elérkezett az idő, hogy megvalósítsd új ötleteidet és álmaidat! Cselekedj és tegyél lépéseket azért az életért, melynek már oly régóta vágyod a megvalósulását. Minden adott ahhoz, hogy amibe most belekezdesz, annak sikeres vége legyen!

Jóportál

 

 

Kép: http://zen-magazine.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 44413 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

5 tanács, hogy úgy...

Arany méz: egy recept, ami...

Szép vagyok - a mantra,...

Gyerekkorunk csemegéje a...

Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!”

dr. Mayer Andrea

Jó szívvel ajánljuk