Napi pozitív

Vannak dolgok az életben, amikért érdemes a végsőkig harcolni. Paulo Coelho

Válassz egy kártyát és olvasd el az univerzum segítő iránymutatását!

Az univerzum nagyon egyszerűen kommunikál, és soha nem téved. Mivel minden energia, rezgés, így az univerzum számára nincs titok, ő mindent a maga valójában érzékel.

 

Utunkat olyan üzenetekkel támogatja, melyek jelenlegi lelki állapotunk, rezgéseink alapján érkeznek meg hozzánk.

Megérzésedre hagyatkozva, válaszd ki azt a kártyát, mely a legjobban vonz téged, és olvasd el az univerzum neked szóló iránymutatását:

1-es kártya

Emberi kapcsolataidra hívja fel a figyelmet a kártya. Erőd és sorsod jobbá tétele most abban rejlik, mennyire vagy képes megújulni kapcsolataidban. Egyes embereket, akik nem értékelnek, nem támogatnak téged, el kell, hogy engedj. Ki kell, hogy állj magadért, és erős határokat húzz azok felé, akik nem szívből, szeretettel kommunikálnak veled, akik saját csomagjaik terheit akarják rád pakolni, akik folyton saját drámájuk szereplőévé akarnak tenni téged, és akik maguk köré hazudott világukhoz keresnek statisztákat. Az elengedett emberek helyére újak lépnek. Igazi lélektársak, akik nem kioltani akarják fényedet, hanem emlékeztetni akarnak arra: fényes a lelked, és lelked fénye halhatatlan!

2-es kártya

Elérkezett az idő, hogy kinyíljanak azok a magok, amiket oly régen ültettél, s gondoztál. Életed most virágba borul, álmaid most valóra válnak, s életed egy új, virágzó, boldog s békés korszakba lép. Hited ne inogjon meg, maradj a folyamat alatt végig pozitív. S ezután se felejts el hálát adni, köszönetet mondani, imádkozni a sorsnak, melynek most kegyeltje vagy. Adj másoknak is a jóból, az örömből, melyben az élet részesít.

3-as kártya

Tudatosságod magasabb szintjére lépsz. Kapcsolódsz felsőbb éneddel, egy felsőbb erővel. Lelkedben belül találsz békét. Olyan szint ez, ahol minden gyógyul, ami egyszer megsérült. Ahol újra írhatod sorsodat. Ahol a te békéd, szereteted teremt. Spirituális élmények, csodás tapasztalások várnak most rád. Az eddigi tapasztalások, fájdalmas és nehéz tanítások a helyükre kerülnek, s lelked újjá születik. Újfajta tudatosságod áldás lesz a világnak.

 

Szerző: Sándor Judit – Jóportál

 

 

Kép: wholesecrets.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 26883 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A mantra, melyet minden nőnek...

Válassz egy kártyát és...

Erdőfürdő- természetes...

Gyógyító mantrák - 10...

Napi pozitív

Vannak dolgok az életben, amikért érdemes a végsőkig harcolni.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk