Napi pozitív

Vannak dolgok az életben, amikért érdemes a végsőkig harcolni. Paulo Coelho

Lelked kulcsa – Melyikkel nyitnád ki végzeted kapuját?

Minden kulcs ősi szimbólum, mely ajtót nyithat egy új világra. Nézzük mi a te lelked titkos üzenete, küldetése, mi kell ahhoz, hogy kinyisd a végzeted, sorsod kapuját?

1.Az istennők kulcsa

Az istennők kulcsa, ami egyensúlyt teremt a természet és az emberi világ között. Ha ezt választottad, akkor azért születtél, hogy csodákat hozz létre. Életed a szerencse és égi áldás kíséri. Csak egy lépés választ el attól a sikertől, amire születtél.

Tanács: Ismerd meg lelked összes aspektusát, és teremts egyensúlyt képességeid között. Találd meg középpontod, földeld az energiád (menj gyakran az erdőbe).

 

2.Az erő kulcsa

A szeretet az igazi erőd. Csak a szeretet, amire szükséged van. A szeretet gyógyít, és ajtót nyit a sikerre. Mivel lelked sérült, így félsz újra szeretni. Ne hibáztasd sem magad, sem másokat és tanulj meg újra szeretetet adni és kapni, mert erőd ebben rejlik!

Tanács: tisztítsd meg szívcsakrádat. Képzelj el szíved közepébe egy nyíló rózsaszín rószát.

 

3.Afrodité kulcsa

Béke, szépség, szeretet. Ezek lelked titkos képességei, melyeket újra fel kell, hogy élessz. Újra szárnyalnod kell, megszabadulva a múlt terhei és negatív eseményei alól. Minden válasz ott van benned.

Tanács: törekedj a lehető legegyszerűbb megoldásra. Éld egyszerűen az életed, és ne bonyolítsd túl. Találj időt önmagadra is, és bízz meg végre magadban!

 

4.A mágusok kulcsa

Lelked képessége a kapcsolódás a legfelsőbb szellemmel, a felsőbb erőkkel. Soha nem vagy egyedül, égi segítők vigyázzák utadat. Meg kell szabadulnod a lehúzó kapcsolatokról, melyek csak elszívják erődet. Szabaddá, függetlenné kell válnod.

Tanács: Kapcsolódj a természettel és engedd, hogy a természet energiái megtisztítsanak téged. Találj vissza önmagadhoz!

 

5.A király kulcsa

Nagy, magas célok felé haladsz. De ne vedd túl komolyan az élet játékét, és mindig tudj nevetni! Sikeredhez nemcsak a kemény munka kell, hanem az örömteli idő, a szórakozás is.

Tanács: Miközben egyre feljebb és magasabbra törsz, figyelj arra, hogy legyen időd az élet apró dolgaira, örömeire. Pl.: a szerelemre is!

 

 

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 21972 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

11 agytorna gyakorlat az...

Izületi gyulladásra:...

Hogyan lehetséges a...

5 egyszerű módszer, ami...

Napi pozitív

Vannak dolgok az életben, amikért érdemes a végsőkig harcolni.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk