Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

Mutasd az orrod! – Megmondom ki vagy!

Orrunk formája árulkodik jellemünkről. Nemcsak az önismeretben nyújthat segítséget ez a teszt, de segít, hogy más emberekhez is kulcsot, útmutatót kapjunk.

 

Válaszd ki az orrformád, és nézd meg, mit árul el rólad!

1.Núbiai Orr

Hosszú orr, melynek hegye lefelé mutat, „meghajol”. Legfontosabb tulajdonságod az alázatosság. Minden ember felé ítélkezés nélkül, alázattal fordulsz. Keveset beszélsz, de bölcseket szólsz. Nyitott, érdeklődő személy vagy, aki pozitívan áll az élethez.

2.Görög Orr

Egyenes és hegyes orr. Nevét a görög szobrokról kapta. Megbízható visszahúzódó ember vagy, akiben maximálisan meg lehet bízni. Kerülöd a feltűnést, nem szeretsz a középpontban állni. Az életet gyakorlatiasan szemléled.

3.Karvaly Orr

Ez az orr leginkább egy madár csőrére emlékeztet. Önzetlen, önfeláldozó ember vagy, aki szenvedélyesen hisz az igazában. Képes vagy harcolni, és kiállni önmagadért. Nem félsz a kihívásoktól, bátran vállalsz azért kockázatot, amiben hiszel.

4.Ívelt Orr

Ez az orr a karvaly orrhoz hasonlít, csak hegyesebb a csúcsa. Kiváló vezető vagy, aki jó példát mutat a közösségnek. Munkamániás vagy, és a munkád áll első helyen az életedben. Egy valamit képtelen vagy megbocsátani: az árulást, a hűtlenséget.

5.Gomb Orr

Az egyik leggyakoribb orrtípus. Rövid orr, formás véggel. Határozott, erős akaratú személy vagy. Megkapod, eléred, amit akarsz. Döntéseidet spontán hozod, és közben az érzéseidre hallgatsz.

6.Egyenes Orr

Egyenes orr, széles orrlyuk, lekerekített orrvég. Az ázsiai emberek jellemzően ilyen orral rendelkeznek. Szenvedélyes, erős akaratú ember vagy, aki könnyen dühbe gurul. Nem tudod érzelmeid uralni, ami a szíveden, az a szádon.

7.Homorú Orr

Vékony, íves orr. Érzékeny ember vagy, aki személyesnek veszi a történéseket. Könnyen megsértődsz. De ezt nem mutatod. Segítőkész ember vagy, akire mindig lehet számítani.

8.Görbe Orr

Kiemelkedő orrhíd, kerek orrvég. Szeretetteljes, békés ember vagy. Tökéletes partner, barát vagy, figyelsz arra, amit mások mondanak. Jó hallgatóság vagy. Először gondolkodsz, és aztán beszélsz.

 

Jóportál

 

 

Fordítás: gostica.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 10506 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Az élet és virágzás...

Arany tej: egy ital, ami...

Négy univerzális gyógyír a...

Eláruljuk a titkot! Így...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk