Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

Válassz egy kártyát, és tudd meg mi az, amit Őrangyalod ebben a pillanatban tudatni akar veled!

Őrangyalunk számtalan módon üzenhet nekünk az Univerzum titokzatos jelrendszerét használva. Kaphatsz ismétlődő számsorokat, egy nap folyamán többször is hallhatod az üzenetet egy zenébe vagy tévéműsorba beágyazva, erőteljes álmok, vagy varázslatos események és különös ismétlődő érzések jelezhetik égi segítőink üzenetét.

 

 Most az angyali üzenet egyszerű és egyértelmű módon érkezik hozzád!

Válassz egyet a fent látható 5 kártyából, és olvasd el a hozzá tartozó üzenetet, amely Neked szól:

1.Kártya

Bízz meg belső hangodban. Az angyalok iránymutatása, intuíciódon keresztül érkezik hozzád. Ne kérdőjelezd meg előérzeteid helytállóságát. Az Univerzumban minden energia, ez az energia legegyszerűbben az érzéseiden keresztül nyilvánul meg, és mutatja az utat. Azt az utat, mely a legmagasabb jót hozza el neked. Ha nem egyértelmű számodra mit érzel, mi az iránymutatás, akkor kérd meg az angyalokat, hogy tegyék egyértelművé, és könnyen felismerhetővé számodra az univerzum ilyenfajta jelzéseit.

2.Kártya

Szeresd magad: ezzel kezdődik minden. Ez az alapja annak, hogy adj, és annak, hogy elfogadj. Önmagad szeretetébe benne foglaltatik önmagad elfogadása, és az önmagadnak való megbocsátás is. Önmagad szeretetével mágnesként vonzod magadhoz a szeretet energiájának valamennyi megnyilvánulási formáját: egészség, boldogság, teljesség, bőség, szerelem.

3.Kártya

Találd meg az örömet az életedben. Végezd örömmel a feladatodat, hiszen akkor az öröm energiáit kisugározva, mások életébe is pozitív dolgokat hozol.  Ha boldogtalan vagy, az alacsonyan tartja rezgés szintedet, mely által az alacsony rezgésű, negatív dolgokat vonzod be életedbe, és ezt az alacsony energiát adod másoknak tovább.

4.Kártya

Minden út, minden élet más-és más. Ne hasonlítsd össze magad másokkal. Koncentrálj arra, hogy mindnet megtegyél életed jobbá tétele érdekében, és kihozd magadból a maximumot.  Járd a saját utadat, és érezd jól magad a saját bőrödben. Ha a másik életére vágysz, az a féltékenység és irigység alacsony rezgésű energiáit mozgósítja, melyek távol tartanak téged az élet áldásaitól.

5.Kártya

Találd meg a belső békéd. Ennek érdekében végezz meditációs gyakorlatokat, jógázz, legyél sokat a szabadban, táplálkozz tudatosan és egészségesen. Saját békéddel a világot is segíted a béke rezgésére emelni, és könnyedén vonzod magadhoz a pozitív és jó dolgokat.

 

Jóportál

 

 

Kép, inspiráció: http://mysticalraven.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 22428 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Mustármag-kúra: Energizál,...

Ezzel kezdd minden napod - Az...

A félelmek természete -...

10 segítő módszer, hogy...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk