Napi pozitív

A legnagyobb dolgok (...) a csendben történnek velünk.   Müller Péter

4 szokás, ami a szegénység energiáit vonzza életedbe –Szabadulj meg tőlük!

A vonzás törvénye értelmében, hasonló a hasonlót vonzza. Minden rezgés, energia. Annak megfelelően, hogy milyen energiákat, gondolatokat, érzéseket bocsátunk ki magunkból, az Univerzumban egy üzenetet küldünk - és a rezgésünknek megfelelő dolgok érkeznek meg hozzánk.

 

Vannak olyan szokások, melyekkel alacsony rezgésen tartva energia szintünket, életünkbe hiányt, és szegénységet vonzunk.

Kerüld a következő szokásokat, viselkedési mintákat, hogy távol maradjon tőled a hiány és a szegénység:

 

1.Kosz és rendetlenség

A kosz, a káosz mind akadályát képezik annak, hogy életünkbe akadálytalanul áramoljanak az univerzum pozitív energiái. A kosszal és a rendetlenséggel olyan blokkok keletkeznek, melyek negatív, alacsony energiaszinten tartanak minket és környezetünket.

 

2.Régi, nem használt tárgyak

A már nem használt, régi tárgyak magunk köré gyűjtésével is megrekesztjük a gazdagság energiáinak életünkbe érkezését. A múlt energiáiban élés nem támogatja az új és pozitív energiák befogadását, az új dolgok születését, az új tervek sikerét.

 

3.Ésszerűtlen spórolás

Úgy akarunk takarékoskodni, hogy a legalapvetőbb dolgokat is megvonjuk magunktól. Pl.: jó a régi lestrapált trikó, hiszen úgysem látszik, mi van a ruha alatt; legolcsóbb, legrosszabb minőségű élelmiszerek vásárlása. Ezzel azt üzenjük: nekünk a rossz jár, a régi jár. Nem tartjuk érdemesnek saját magunkat a jóra, a szépre.

 

4.Negatív mantrák

Nem mersz beszélni az álmaidról, nem mersz álmodozni. Ha például elábrándozol egy nyaraláson, gyorsan abba hagyod és emlékezteted magad: nekem erre úgysem lesz pénzem, hiszen a lakásban kell a bojlert kicseréltetni. Ha te sem hiszed úgy, hogy jogodban áll megkapni azt a képzelet szintjén, amit szeretnél, hogyan kaphatnád meg a valóságban?

 

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 58939 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

11 fontos lépés a vágyaid...

5000 éve bevált tippek a...

Lezárás és elengedés –...

Válassz egy madarat!...

Napi pozitív

A legnagyobb dolgok (...) a csendben történnek velünk.  

Müller Péter

Jó szívvel ajánljuk