Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak. Nógrádi Gábor

4 szokás, ami a szegénység energiáit vonzza életedbe –Szabadulj meg tőlük!

A vonzás törvénye értelmében, hasonló a hasonlót vonzza. Minden rezgés, energia. Annak megfelelően, hogy milyen energiákat, gondolatokat, érzéseket bocsátunk ki magunkból, az Univerzumban egy üzenetet küldünk - és a rezgésünknek megfelelő dolgok érkeznek meg hozzánk.

 

Vannak olyan szokások, melyekkel alacsony rezgésen tartva energia szintünket, életünkbe hiányt, és szegénységet vonzunk.

Kerüld a következő szokásokat, viselkedési mintákat, hogy távol maradjon tőled a hiány és a szegénység:

 

1.Kosz és rendetlenség

A kosz, a káosz mind akadályát képezik annak, hogy életünkbe akadálytalanul áramoljanak az univerzum pozitív energiái. A kosszal és a rendetlenséggel olyan blokkok keletkeznek, melyek negatív, alacsony energiaszinten tartanak minket és környezetünket.

 

2.Régi, nem használt tárgyak

A már nem használt, régi tárgyak magunk köré gyűjtésével is megrekesztjük a gazdagság energiáinak életünkbe érkezését. A múlt energiáiban élés nem támogatja az új és pozitív energiák befogadását, az új dolgok születését, az új tervek sikerét.

 

3.Ésszerűtlen spórolás

Úgy akarunk takarékoskodni, hogy a legalapvetőbb dolgokat is megvonjuk magunktól. Pl.: jó a régi lestrapált trikó, hiszen úgysem látszik, mi van a ruha alatt; legolcsóbb, legrosszabb minőségű élelmiszerek vásárlása. Ezzel azt üzenjük: nekünk a rossz jár, a régi jár. Nem tartjuk érdemesnek saját magunkat a jóra, a szépre.

 

4.Negatív mantrák

Nem mersz beszélni az álmaidról, nem mersz álmodozni. Ha például elábrándozol egy nyaraláson, gyorsan abba hagyod és emlékezteted magad: nekem erre úgysem lesz pénzem, hiszen a lakásban kell a bojlert kicseréltetni. Ha te sem hiszed úgy, hogy jogodban áll megkapni azt a képzelet szintjén, amit szeretnél, hogyan kaphatnád meg a valóságban?

 

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 59759 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

10 hűségpróba, amivel...

13 ok, hogy sok vizet igyál

10 mondat, ami a...

Jézusi energiák...

Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak.

Nógrádi Gábor

Jó szívvel ajánljuk