Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak. Nógrádi Gábor

Gazdag akarsz lenni? – Így vedd fel a gazdagság energiájának rezgését és vonzd magadhoz a bőséget!

Az Univerzumban minden energia, minden rezgés. A gazdagság éppen úgy, mint a szegénység.

 

Létezik-e, hogy valaki, aki nem tehetős, csupán energiája, rezgése megváltoztatásával magához vonzza a vágyott gazdagságot?

A vonzás törvénye értelmében igen!

A gazdagság energiájának rezgését a következő viselkedési minták, szokások vonzzák:

 

 

 

1.Tisztaság a házban, és életteredben

Nagyon fontos, hogy otthonod és abban minden helység rendszeresen legyen takarítva, szellőztetve. Így rezgését folyamatosan magas tartományban tartod. Ajtód, ablakod is legyen mindig tiszta, hiszen ezek jelképezik a jövő felé való kitekintést és haladást.

2.Leltározás

Otthonodban csak azokat a dolgokat tartsd, melyeket használsz, és amelyekre szükséged van. A régi, nem használt dolgok halmozása, alacsonyan tartja rezgésszintedet. Törekedj a rendezettségre, és az átláthatóságra magad körül. Szabadulj meg a régi, nem használt tárgyaktól.

3.Vizualizáció

Ábrándozz nyugodtan mindarról, amire vágysz. Képzeld el, mintha már megvalósult volna. Higgy benne, hogy megérdemled és meg is kapod!

4.Adni-és kapni

Bármilyen kevés legyen is, adj a szegényeknek. Bármilyen apró dolog adása, elindítja az áramlás folyamatát az életedben. Ugyanakkor, ha adnak, fogadd el. Az elfogadást is tanulni kell, mondj igent a segítségre!

5.Hála

Légy elégedett és hálás. Minden ember életében van, amiért hálát adhat. A gazdagságra úgy gondolj, mint elégedettségre. Gazdag ember az elégedett ember. Ha lelkileg eléred a gazdagságot, és az elégedettséget, a többi is jön majd magától.

Ne felejtsd el, hogy a gazdagság nem arany eső formájában érkezik meg életedbe. A gazdagság lehetőségek formájában kopogtat be hozzád. Mellyel merned kell élni! És hinned kell magadban, hogy tetteiddel, befektetett energiáddal sikert arathatsz!

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 21420 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Beteg a gyermeked? - ne csak...

Ezért ne félj a...

Az indiánok legismertebb...

Hogyan tanítsuk meg...

Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak.

Nógrádi Gábor

Jó szívvel ajánljuk