Napi pozitív

A legnagyobb dolgok (...) a csendben történnek velünk.   Müller Péter

Válassz egyet a mágikus kelyhek közül, és tudd meg mi a sorsod, a végzeted!

A kelyhek különleges jelentéssel bírnak, és mágikus erőt szimbolizálnak. Olyan szent edények, melyek ősi misztériumok titkait őrzik.  Varázslatos eszközök, melyek összekapcsolnak az ősi víz és a vízben létrejött élet kialakulásának titkaival. A kelyhekben olyan nedű található, mely testünket és lelkünket kapcsolja össze egy nagyobb, felsőbb hatalom tudásával.

 

Minden egyes kehely sorsodat és végzetedet szimbolizálja.

Te melyik kehelyből innál?

Válassz egyet és ismerd meg a kelyhek mágikus üzenetét:

 

1-es Kehely

Gyógyító vagy. Képes vagy jelenléteddel segíteni, gyógyítani. Amikor csak meghallgatsz másokat, máris segítesz nekik abban, hogy gyógyuljanak. Természetes gyógyerővel rendelkezel, mellyel a világot segíted. Kezdj el alternatív gyógymódokat tanulni, és segítsd a hozzád fordulókat!

2-es Kehely

Teremtő vagy. Képes vagy, hogy fizikai valóságodban is megnyilvánítsd a szándékaidat. Gyorsan teremtesz, és valósítod meg álmaidat! Használd jól teremtő erődet, és fókuszálj mindig a pozitív dolgokra. Amibe belekezdesz, azt siker koronázza.

3-as Kehely

A Szentháromság kelyhét választottad, Közel állsz a Teremtőhöz, és feladatod, hogy emlékezz, és másokat is emlékeztess az egységre, a szeretetre és a hit hatalmára. Egy felsőbb erő segíti életedet.

4-es Kehely

A Föld, a Víz, a Tűz és a Levegő elemivel vagy különleges viszonyban. Érted és érzed a természeti erők működését. Feladatod, hogy összhangba kerülj velük, és másoknak is megmutasd: milyen erő rejlik az elemek használatában.

5-ös Kehely

Médium vagy. Az ajándékod és különleges képességed, hogy megérzel, meglátsz előre bizonyos dolgokat. Képes vagy érzékelni mindazt, ami szemmel láthatatlan, ésszel felfoghatatlan. Híd vagy az emberek világa és a többi dimenzió között. Ne félj a képességeidtől, gyakorolj, és vállald fel sorsodat!

6-os Kehely

 

Különleges kapcsolatban állsz a természettel és az anyafölddel. Sorsod, hogy kapcsolódj, és vigyázd a természeti értékeket. Hogy emlékeztess másokat a természet ősi ritmusára, és visszavezesd az embereket a természet szeretetéhez, a természetes dolgok fogyasztásához.

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 44516 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A fókusz ereje

Van egy ima, amit minden...

2 fájdalmat csillapító...

Top 5 szerencsehozó tárgy a...

Napi pozitív

A legnagyobb dolgok (...) a csendben történnek velünk.  

Müller Péter

Jó szívvel ajánljuk