Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

A szerelem lapjai – Válassz egyet és tudd meg mi vár rád a szerelemben!

Megérzéseidre hallgatva válassz egy kártyát, és olvasd el, mit tartogat számodra az élet a szerelem területén:

 

1-es Kártya

Szerelmi életedben jelentős változás várható. Ha egyedülálló vagy, hamarosan beköszönt a várva várt szerelem az életedbe. Végre találkozol azzal, aki valódi társad lehet, aki felemel, akivel együtt csiszolódva juthattok el a boldogság és harmónia állapotába. Ha kapcsolatban élsz, most válaszút elé kerülsz: szeretet és elfogadás vagy elengedés…Szeretettel fordulva társad felé békét teremtesz, vagy új utat választasz, és máshol találod mega belső békéd, a szerelmet.

2-es Kártya

Szerelmi életedben harmónia várható. A tökéletes kapcsolathoz az út önmagad szeretetén és elfogadásán át vezet. Ahogyan fejlődsz, alakulsz, úgy válsz egyre inkább békéssé, harmonikussá. Már nem kívülről várod a boldogságot. S mivel belül megtalálod, úgy jössz rá: minden úgy jó, ahogy most ebben a pillanatban van.

3-as Kártya

Szerelmi életedben virágzás, növekedés, gyarapodás várható. Talán új lélek érkezik hozzátok. Az is lehet, hogy partnered egy egészen új arcát fedezed fel, mely gazdagítja kapcsolatotokat. Ha egyedülálló vagy, úgy egy barátról derül ki, hogy többet érez irántad, mint barátság.

 

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 23071 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A bőség, az egyensúly és a...

Változtasd meg a környezeted...

Kik vesznek körül? – Így...

Nagyanyáink praktikái fájó...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk