Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

Válassz egy kártyát és ismerd meg a hét spirituális üzenetét!

Csendesedj el egy pillanatra, és tedd fel magadban a kérdést: Mi számomra a hét spirituális üzenete? Mit kell most megtapasztalnom spirituális utamon?

 

Majd válassz egy kártyát a fenti képről és olvasd el az üzenetét!

 

 

 

1-es kártya

Itt az ideje, hogy félelmek helyett a bizalmat és a hitet válaszd! Bizalmat és hitet az Univerzum erejében. Istenben, az Angyalokban, vagy a hitrendszerednek megfelelő szellemi vezetőkben, felemelkedett mesterekben. Van egy magasabb erő, ami vigyáz rád, és elrendezi a szálakat körülötted. Nem kell kapkodnod, nem kell megfeszülnöd, vagy görcsölve akarnod, hogy megtaláld a megoldás kulcsát. Egyszerűen csak lazulj el, kapcsolódj ezzel a végtelen erővel. Az Univerzum ritmusa és rendje szerint hamarosan mindenre megoldás születik!

2-es kártya

Bár most sok minden zavaros benned és körülötted, mégis tudd, hogy a jó úton vagy, és olyan jövő felé haladsz, melyet lelked írt meg neked, és elhozza számodra a lelki fejlődés legmagasabb fokát. Itt békére, biztonságra, bőségre, sikerekre lelsz. Védelem alatt állsz, és ne fordulj le arról az útról, amire ráléptél! Tarts ki elhatározásod mellett! Minden rendben lesz!

3-as kártya

A válaszok, melyeket keresel, benned vannak. Ne külső dolgokban keresd. Szíved mélyén lelsz tökéletes válaszra. Engedd el elméd zajos, zavaros, kusza hangjait és gondolatait. Meditálj, tölts időt egyedül, vagy csak sétálj a természetben. Nyugtasd meg háborgó gondolataid és figyelj arra, amit a szíved súg! A válasz most is ott van benned!

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 27337 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Sarah Prout: A titok, amivel...

5 ösztönös érzet, amit...

A nyak betegségeinek lelki...

Ősi magyar energetikai...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk