Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

Engedd el ezt a 10 dolgot, és életedben sorsfordító, pozitív változásokat tapasztalsz majd!

Vannak olyan megrögzött viselkedési minták, gondolkodásmódok, helyzetek, emberek, melyek elengedésével hihetetlen energiák szabadulnak fel, és így ráléphetsz a változás útjára!

Ezek elengedésével, elengeded a hozzájuk kapcsolódó, saját életedben működő negatív energiákat, negatív blokkokat. És kiszabadulva a negativitás börtönéből beléphetsz a csodák kapuján:

 

1.Engedd el a bűntudatot!

Ne büntesd magad egy olyan dolog miatt, ami már megtörtént. Akkor és ott a tőled telhető lehető legjobb módon cselekedtél. Akkor erre a döntésre voltál érett. Tanulj belőle, de ne büntesd magad!

2.Engedd el az önkritikát!

Tudd a gyengeségeid és dolgozz rajta. De gondolatban ne ostorozd magad, ne gondolkodj önmagadról negatívan. Higgy magadban és szeresd magad!

3.Engedd el a negatív gondolataidat!

Félelem, harag, aggodalom, kishitűség stb. – engedd el ezeket, hiszen a negatív rezgések, negatív gondolatok negatív történéseket vonzanak majd. Ez nem jelenti, hogy soha nem szabad negatívra gondolni, hanem azt, hogy vizsgáld felül ezeket a gondolatokat, ne ragadj bele, és koncentrálj a megoldásra, a pozitívumokra.

4.Engedd el az előítéleteidet!

Ha előítéleteid vannak, akkor elutasítod a tapasztalást, előre döntesz, és negatívan gondolsz valamire, anélkül, hogy esélyt adnál…Ha te nem adsz esélyt, te sem kapsz…

5.Engedd el a haragot!

A harag egyedül téged mérgez! Jelenedet teszi sötétté és negatívvá, és aztán jövődet is! Elzár attól, hogy a szívedben szeretet és béke legyen.

6.Engedd el a visszaigazolást!

Ne akarj mások elvárásainak megfelelni. Nincs szükséged mások engedélyére ahhoz, hogy önmagad legyél, hogy cselekedj. Ne add át senkinek az irányítást életed felett. Erődet veszted így el.

7.Engedd el a halogatást!

Ha folyton halogatsz, azzal azt üzened az Univerzumnak: nem akarsz előre menni. Nem akarsz haladni. Ne halogass, cselekedj!

8.Engedd el a lehúzó embereket!

Ha van egy 10 szeletes kenyér, és ebből az egyik penészes, akkor hamarosan a többi az az lesz. Kerüld el a negatív, lehúzó emberek társaságát! Kerüld el azokat, akik folyton drámáznak, hitetlenek, akik bántanak… Egy életed van ebben a testben, töltsd olyanokkal, akikkel kölcsönösen segítitek, szeretitek, támogatjátok egymást!

9.Engedd el a negatív családi mintákat!

Ismerd fel, mik azok a korlátozó minták, melyeket a családodból hozol, és dolgozz rajta, hogy el tudd engedni őket! Családi örökséged legyenek a családodban lévő pozitív dolgok!

10.Enged el a múltat!

A múlton rágódni azt jelenti, nem tudsz, nem akarsz továbblépni. Beleragadsz egy olyan helyzetbe, ami már nem létezik, és megakadályozza, hogy előre juss.

Ne ragaszkodj a fent említett dolgokhoz. Elzárnak attól, hogy előre lépj. Elzárnak a bőségtől, szerencsétől, szerelemtől, szeretettől, egészségtől, boldogságtól.

Engedd el őket! Nyisd ki a szárnyaidat! És repülj!

 

Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 22410 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

10 tanács a 40 éves kori...

10 növény, melyek pozitív...

Krizantém tea- a hosszú...

Fekete paradicsom : így...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk