Napi idézet

Mindig lesznek emberek, akik megmondják, mire vagy képes és mire nem. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy megfordulsz és annyit mondasz: akkor ide nézzetek! Ashley Prudy

Szellemi vezetőd üzen Neked – Válassz egy labdát és tudd meg, hogy mit!

Szellemi Vezetőink születésünk óta mellettünk vannak és segítik, támogatják spirituális utunkat. Üzeneteikkel tanácsot adnak, hogy lelked közelebb kerüljön ahhoz a célhoz, amiért a földre leszületett.

 

Intuíciódon keresztül lép kapcsolatba veled, ezért a választásnál kövesd a belső hangodat! Melyik labda színe, ereje, rezgése szólít meg Téged?

 

1-es

Energetikai tested (aurád, csakráid) tisztítását és feltöltését elhanyagoltad az utóbbi időben. Ahhoz, hogy kapcsolódni tudj az univerzum energiáihoz, hogy belső iránytűd működjön, hogy intuíciód fokozódjon és új ötleteket sugallatokat kapj: mozdulj ki a szabadba! Talán túl sok időt töltöttél mostanában bezárva a négy fal között. Menj ki a napra, menj a természetbe, menj fel a hegyekbe. A nap fénye, az oxigén, a természet zöldje, és a természet angyalai a tündérek mind segítenek, hogy megtisztulj a negatív, visszahúzó energiáktól.

2-es

Bízz meg abban, amit a lelked súg. Csak azért, mert mások teljesen eltérően gondolkodnak, és nem hisznek az ötleteidben, még ne add fel! Ötleteid, gondolataid olyan isteni sugallatok, melyeket követve ráléphetsz a siker útjára és bőséges, boldog, elégedett életet élhetsz. Higgy magadban és ne foglalkozz a kétkedőkkel! Haladj bátran utadon, előre!

3-as

Gondjaid megoldására kérd és fogadd el a segítséget! Nem vagy egyedül a problémáddal! Az égi segítség egy másik emberen keresztül érkezik majd hozzád, de ehhez szükséges, hogy merj segítséget kérni egy olyan, bölcs személytől, aki élettapasztalatával könnyedén megoldja a helyzetedet. Ne félj kérni, és elfogadni!

 

 

Fordította: Sándor Judit - Jóportál

Forrás

Forrás:

Ezt a cikket eddig 23932 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Szerinted hol tartasz most? -...

15 dolog az étlapon, aminek...

A Titok vágyaid eléréséhez...

Válassz egy szemet, és nézd...

Napi pozitív

Mindig lesznek emberek, akik megmondják, mire vagy képes és mire nem. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy megfordulsz és annyit mondasz: akkor ide nézzetek!

Ashley Prudy

Jó szívvel ajánljuk