Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak. Nógrádi Gábor

Szellemi vezetőd üzen Neked – Válassz egy labdát és tudd meg, hogy mit!

Szellemi Vezetőink születésünk óta mellettünk vannak és segítik, támogatják spirituális utunkat. Üzeneteikkel tanácsot adnak, hogy lelked közelebb kerüljön ahhoz a célhoz, amiért a földre leszületett.

 

Intuíciódon keresztül lép kapcsolatba veled, ezért a választásnál kövesd a belső hangodat! Melyik labda színe, ereje, rezgése szólít meg Téged?

 

1-es

Energetikai tested (aurád, csakráid) tisztítását és feltöltését elhanyagoltad az utóbbi időben. Ahhoz, hogy kapcsolódni tudj az univerzum energiáihoz, hogy belső iránytűd működjön, hogy intuíciód fokozódjon és új ötleteket sugallatokat kapj: mozdulj ki a szabadba! Talán túl sok időt töltöttél mostanában bezárva a négy fal között. Menj ki a napra, menj a természetbe, menj fel a hegyekbe. A nap fénye, az oxigén, a természet zöldje, és a természet angyalai a tündérek mind segítenek, hogy megtisztulj a negatív, visszahúzó energiáktól.

2-es

Bízz meg abban, amit a lelked súg. Csak azért, mert mások teljesen eltérően gondolkodnak, és nem hisznek az ötleteidben, még ne add fel! Ötleteid, gondolataid olyan isteni sugallatok, melyeket követve ráléphetsz a siker útjára és bőséges, boldog, elégedett életet élhetsz. Higgy magadban és ne foglalkozz a kétkedőkkel! Haladj bátran utadon, előre!

3-as

Gondjaid megoldására kérd és fogadd el a segítséget! Nem vagy egyedül a problémáddal! Az égi segítség egy másik emberen keresztül érkezik majd hozzád, de ehhez szükséges, hogy merj segítséget kérni egy olyan, bölcs személytől, aki élettapasztalatával könnyedén megoldja a helyzetedet. Ne félj kérni, és elfogadni!

 

 

Fordította: Sándor Judit - Jóportál

Forrás

Forrás:

Ezt a cikket eddig 24584 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

5 tanács, hogy elérhesd a...

Miért mozogjunk? - A...

Kezdd jól a napot! –...

Őszi arany elixír: turbózd...

Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak.

Nógrádi Gábor

Jó szívvel ajánljuk