Napi idézet

Mindig lesznek emberek, akik megmondják, mire vagy képes és mire nem. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy megfordulsz és annyit mondasz: akkor ide nézzetek! Ashley Prudy

Válassz egy Angyalt és tudd meg milyen csoda vár rád augusztusban!

Válassz egyet a négy csodahozó angyal közül, és olvasd el, milyen angyali csoda vár rád augusztusban:

 

1-es Angyal

A Bőség Csodája

Életed minden területén bőség köszönt be! Gyarapodást, fejlődést hoz számodra az augusztus. Az Univerzum lehetőségekkel, váratlan pozitív eseményekkel kényeztet most téged!

2-es Angyal

A Változás Csodája

Életedbe pozitív változás várható augusztusban. Vedd könnyedén ezt a folyamatot, engedd el a régit, ne állj ellen, és legyél nyitott az új dolgokra. Olyan új útra terelnek most az égiek, mely örömteli dolgokat hoz az életedbe!

 

3-as Angyal

A Beteljesülés Csodája

Egy régi álmod teljesül be augusztusban. Ebben a hónapban végre learathatod azokat a gyümölcsöket, melyekért eddig tettél és dolgoztál! Gratulálunk! Álmod most valósággá válik!

 

4-es Angyal

A Harmónia Csodája

Harmonikus, nyugodt, békés időszak köszönt be életedbe. Semmiért nem kell aggódnod. Elégedett és kiegyensúlyozott leszel. Belső bölcsességednek köszönhetően lelked nyugalma, körülötted is békét teremt.

 

 

Sándor Judit Angyalterapeuta - Jóportál

Kép:pixabay.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 57743 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Nem működnek a pozitív...

Ha csak egy kicsi hiányzik…...

Így készíts hófehér...

Készíts frissen csavart...

Napi pozitív

Mindig lesznek emberek, akik megmondják, mire vagy képes és mire nem. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy megfordulsz és annyit mondasz: akkor ide nézzetek!

Ashley Prudy

Jó szívvel ajánljuk