Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!” dr. Mayer Andrea

Válassz egy napocskát és tudd meg, mit tartogat számodra az augusztus!

Csendesedj el egy pillanatra, és tedd fel magadban a kérdést: mit kell megtapasztalnom augusztusban, mit tartogat számomra a nyár hátralévő része?

 

 Majd válassz egy napocskát és nézd meg üzenetét:

 

1-es

Kellemes meglepetést élsz át augusztusban. Valami, amit már régóta szeretnél teljesül. Vagy lehet, hogy egy régóta húzódó problémád oldódik meg a csodával határos módon. Ne aggódj, mert az megakadályozza, hogy megérkezzen hozzád ez a csoda.

2-es

A béke és harmónia időszaka vár rád! Elsimulnak a nézeteltérések, rendeződnek a vitás helyzetek. A helyére kerül minden benned, és így lassan körülötted is. Élvezd ezt a nyugalmas időszakot!

3-as

A szerencse augusztusban melléd áll, és különleges véletlenek segítik és egyengetik utadat. Bármi, amibe most belekezdesz, azt a szerencse áldása kíséri! Bátran vágj bele az új ötleteidbe!

4-es

Utazás, napfény, móka és kacagás! Új élményekkel és barátságokkal gazdagodsz a következő időszakban. Az új élmények hatására lelked is megújul és feltöltődik!

5-ös

Új szerelem vár rád, vagy meglévő kapcsolatodban éled fel újra a szenvedély! A szerelem gyógyító energiáiban részesülsz, mely gyógyír lesz sebzett szívednek!

6-os

Kreatív energiák segítik életedet. Az alkotás, és új ötletek megvalósítása, szíved vágyának követése és beteljesítése tölti ki a következő hónapot. Követve az isteni sugallatot elérkezhet a bőség az életedbe!

7-es

Borús, szomorú időszak után végre újra kisüt a nap életed égboltján! Minden okod meglesz rá, hogy elégedett legyél és hálás azért az életért, amit élsz.

8-as

Pihenés, pihenés, pihenés. Ez az, amire szükséged lesz, és lehetőséged is lesz rá, hogy végre önmagaddal törődj: olvass, sétálj, kényeztesd tested és lelked.

 

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 73020 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Dobd el a szemüveged! Ezzel a...

A megoldás egyszerű : Engedd...

Így készíthetünk...

A gyömbér levének 10...

Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!”

dr. Mayer Andrea

Jó szívvel ajánljuk