Napi pozitív

Meg kell tanulnom bízni a sorsban. Abban, hogy akinek mellettem kell lenni, az mellettem is marad.   Oravecz Nóra

Válassz egy napocskát és tudd meg, mit tartogat számodra az augusztus!

Csendesedj el egy pillanatra, és tedd fel magadban a kérdést: mit kell megtapasztalnom augusztusban, mit tartogat számomra a nyár hátralévő része?

 

 Majd válassz egy napocskát és nézd meg üzenetét:

 

1-es

Kellemes meglepetést élsz át augusztusban. Valami, amit már régóta szeretnél teljesül. Vagy lehet, hogy egy régóta húzódó problémád oldódik meg a csodával határos módon. Ne aggódj, mert az megakadályozza, hogy megérkezzen hozzád ez a csoda.

2-es

A béke és harmónia időszaka vár rád! Elsimulnak a nézeteltérések, rendeződnek a vitás helyzetek. A helyére kerül minden benned, és így lassan körülötted is. Élvezd ezt a nyugalmas időszakot!

3-as

A szerencse augusztusban melléd áll, és különleges véletlenek segítik és egyengetik utadat. Bármi, amibe most belekezdesz, azt a szerencse áldása kíséri! Bátran vágj bele az új ötleteidbe!

4-es

Utazás, napfény, móka és kacagás! Új élményekkel és barátságokkal gazdagodsz a következő időszakban. Az új élmények hatására lelked is megújul és feltöltődik!

5-ös

Új szerelem vár rád, vagy meglévő kapcsolatodban éled fel újra a szenvedély! A szerelem gyógyító energiáiban részesülsz, mely gyógyír lesz sebzett szívednek!

6-os

Kreatív energiák segítik életedet. Az alkotás, és új ötletek megvalósítása, szíved vágyának követése és beteljesítése tölti ki a következő hónapot. Követve az isteni sugallatot elérkezhet a bőség az életedbe!

7-es

Borús, szomorú időszak után végre újra kisüt a nap életed égboltján! Minden okod meglesz rá, hogy elégedett legyél és hálás azért az életért, amit élsz.

8-as

Pihenés, pihenés, pihenés. Ez az, amire szükséged lesz, és lehetőséged is lesz rá, hogy végre önmagaddal törődj: olvass, sétálj, kényeztesd tested és lelked.

 

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 72806 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

7 szokás, amit a sikeres...

Így lépj kapcsolatba...

Ezt használd, ha testileg és...

Belső erők, melyek...

Napi pozitív

Meg kell tanulnom bízni a sorsban. Abban, hogy akinek mellettem kell lenni, az mellettem is marad.  

Oravecz Nóra

Jó szívvel ajánljuk