Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak. Nógrádi Gábor

Válassz egy békát – megtudhatod, mit kell tenned, hogy elérd a gazdagságot!

Mindannyian bőséges, sikeres, gazdag életre vágyunk. Ám sokszor nem tudjuk, merre induljunk, hogyan kezdjünk neki. Mi lenne a legjobb szakma, mit kellene tennünk, hogy befogadjuk életünkbe a bőséget. Azt mondják, aki az életfeladatának megfelelő munkát választja, annak automatikusan társa lesz a jólét is.

A béka szimbóluma a feng shuiban a pénzenergiát képviseli. Válassz egyet a 16 béka közül, és tudd meg, mi hozza meg számodra az anyagi gyarapodást:

 

1-es béka

Használd a kreatív energiáidat, hogy magadhoz vonzd a bőséget! Minden, ami alkotással kapcsolatos, abban sikeres lehetsz és beteljesítheted vágyaidat! Írj, fess, alkoss, színészkedj! Fejezd ki önmagad!

2-es béka

Jólétet akkor érhetsz el, ha az elmédet állítod szolgálatodba. Dolgozz és használd szellemi képességeidet és a bőség beköszönt életedbe.

3-as béka

A szolgálat a kulcs az anyagi gyarapodáshoz. Másokat segítő munkát válassz, olyat, ahol mások testi-lelki jólétéhez járulsz hozzá. Ha másokat segítesz, és mások hasznára vagy munkáddal, akkor sikeres leszel!

4-es béka

Csapatszellem! Másokkal együttműködve, együttdolgozva érheted el a legnagyobb sikereket. Felejtsd el, hogy magányos farkas vagy. Erőd a csapatban rejlik

5-ös béka

A kulcs: ház, otthon. Minden munka, ami ehhez kapcsolódik, támogat abban, hogy rálépj a bőség útjára. Mások otthonának szebbé, jobbá tétele az ideális a számodra.

6-os béka

Azt csináld, amit a legjobban szeretsz. Aktív hobbid az, ami a legjobban segíthet téged.

7-es béka

Szórakoztatás! Mások kikapcsolódásával, pihenésével kapcsolatos munka az ideális számodra. Nemcsak örömed leled benne, de anyagilag is növekszel általa.

8-as béka

Minden, ami szervezéssel kapcsolatos, ahol emberek vesznek körbe, és még az álmaid is megvalósítod a te utad. Itt kiélheted kreativitásod, ami által kapcsolódhatsz a bőség áramához.

9-es béka

Minden munka, ami pontos meghatározott menetrendben zajlik, ahol szabályokat kell betartani és betartatni a neked való. Mások munkarendjének megtervezése, meghatározása, mások felügyelete ideális a számodra.

10-es béka

Vállalati vezető szerep, projektek megálmodása, és levezénylése, valami új, valami nagyszerű létrehozása az, amiben a legnagyobb sikereket érheted el.

11-es béka

Minden, ami a közlekedéssel, az utazással kapcsolatos munka, az hozhat sikert a számodra.

12-es béka

Kapcsolattartó, közvetítő, ötletek, tervek megvalósítója, kivitelező – ezeket a feladatokat ellátva érhetsz el pozitív változást és anyagi gyarapodást.

13-as béka

Jó kommunikációs készséged, és humorérzéked lehetnek segítőid a pénzügyekben. Minden, ami értékesítés, szolgáltatás, eladás: abban sikeres lehetsz!

14-es béka

Játssz a szabályok betartásával. Ne kiskapukat keress, mert az nem vezet jóra. Maradj tisztességes, bármibe is fogj. Hosszú távon ez az út lesz a szerencsés.

15-ös béka

Minden, ami a természettel, vízzel, utazással kapcsolatos az a te utad, külföldön is sikeres lehetsz!

16-os béka

Hirtelen váratlan lehetőség, új ötlet, befektetés segíti gyarapodásod!

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 25320 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A hála és a hálálkodás -...

Szabaduljunk meg 10 dologtól,...

Jézusi energiák...

Gabriel García Márquez: 13...

Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak.

Nógrádi Gábor

Jó szívvel ajánljuk