Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak. Nógrádi Gábor

Nézd meg milyen színű az aurád! – Ezt árulja el rólad!

Az aura, energetikai erőtér, mely testünket öleli körbe. Testünk energetikai kivetülése, melyből kiolvasható jellemünk, életfeladatunk, erősségeink, gyengeségeink, gondolataink, érzéseink rezgése.

 

Vannak, akik látják az aurát, vannak, akik lefényképezik. Mi most a számmisztikát hívjuk segítségül, hogy kiderítsük, te milyen színű aurával rendelkezel.

Születésnapod száma alapján megállapíthatod aurád színét.

Mikor születtél?

 

 

 

 

 

 

Pl.: 1980. 12. 22. Add össze valamennyi számjegyet, míg egyjegyű számot nem kapsz:

1+9+8+0+1+2+2+2= 25  ;  2+ 5 = 7

7-es!

Ha 11-est vagy 22-est kapsz, azt ne add tovább össze egyjegyűvé, csak olvasd el a hozzájuk tartozó jelentést.

Majd nézd meg milyen színű az aurád, és mit árul el rólad:

1-es: Piros Aura

Erős, határozott személyiség vagy, aki mindig tudja, mit akar és azt meg is kapja. Saját érdekeidet helyezed előtérbe. Karizmatikus személy vagy, aki képes irányítani másokat! Győzd le önzőséged, féltékenységed, és hirtelen haragod, és jó vezető válhat belőled!

 

2-es: Narancssárga Aura

Szereted az életet, a kalandokat. Imádod a kockázatot, a veszélyes helyzeteket. Igazi társasági ember vagy, akit mások is könnyen megszeretnek. Tele vagy energiával és kreatív öletekkel, ha félre teszed arroganciád és türelmetlenséged, nagy dolgokat valósíthatsz meg!

 

3-as: Sárga Aura

Érzékeny lélek vagy, aki szereti önmagát megmutatni, kifejezni. Tele vagy életerővel és teremtő képességeid is kimagaslóak. A szívedből élsz, a szíved követed. Kreativitásoddal csodás dolgokat teremthetsz, ha van türelmed és nem akarsz elébe menni minden dolognak!

 

4-es: Zöld Aura

Pozitív, nagylelkű személyiség vagy, aki magas érzelmi intelligenciával rendelkezik. Hihetetlen erőd van, és képes vagy minden akadályt legyőzni, hogy beteljesítsd sorsodat, elérd céljaidat. Jól alkalmazkodsz és könnyen veszed az akadályokat. Gyenge pontod a párkapcsolat. Nehezen találsz olyan partnert, aki mindenben támogat.

 

5-ös: Zöld Aura

Megbízható, precíz, nyugodt ember vagy. A munkádnak élsz, tudod a kötelességed, és igyekszel annak maradéktalanul eleget tenni. Ösztönösen tudod mi a jó másoknak, és mindig segítesz másoknak. Figyelj oda a pihenésre is, csak akkor tudsz adni és helyt állni, ha magadra is figyelsz!

 

6-os: Kék Aura

Bölcs, békés lélek vagy, aki mindig szívesen segít másokon. Barátságos vagy, és empatikus. Fontos számodra a közösség, a család, a barátok. Igazi lelki ember vagy, aki szeret vallással, tudományokkal foglalkozni. Sajnos hajlamos vagy a hangulatingadozásokra, ezt legyőzve igazi lelki tanácsadóvá és mások támaszává válhatsz.

 

7-es: Lila Aura

Különleges lelkületű, nem hétköznapi ember vagy. Kiváló vezető vagy, aki helyén kezeli a hatalmat. Magas intelligenciával rendelkezel, de gyenge a fizikumod. Figyelj az egészségedre! Fontos számodra a szabadság és a függetlenség. Sorsod tele van váratlan fordulatokkal, mélységekkel és magaslatokkal. Csak kevés embernek van ilyen aurája: tudd, hogy különleges vagy!

 

8-as: Rózsaszín Aura

Romantikus, érzékeny ember vagy. Fontos számodra a szeretet, a kedvesség, a barátság, a jó emberi kapcsolatok. Igyekszel jobb hellyé tenni a világot, és enyhíteni a szenvedést. Ne csak ábrándozz, cselekedj! Sok embernek hozhatsz így boldogságot!

 

9-es: Bronz Aura

Nagyon jólelkű ember vagy, akinek egyetlen hibája, hogy nincs önbizalma. Ezért sokan kihasználják a kedvességed, és a jóságod! Tanulj meg kiállni önmagadért, és helyezd önmagad az első helyre.

 

11-es: Ezüst Aura

Ritka, különleges képességű tehetséges ember vagy. Egyetlen veszély fenyeget: nem éled meg tehetséged, nem kamatoztatod a való életben, mert megragadsz az álmok és a képzelet szintjén. Cselekedj!

 

22-es: Arany Aura

Szerencsés ember vagy, akinek minden sikerül, amibe belekezd. Szereted a jót, a szépet, de ne csak a külső dolgokban találd meg ezeket, figyelj lelked szépségére is és szánj időt lelki fejlődésedre is!

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 36933 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Az imádkozás bizonyított...

11 praktikus ötlet a só...

Emberi kapcsolatok - a...

13 igazság, amit sokszor...

Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak.

Nógrádi Gábor

Jó szívvel ajánljuk