Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak. Nógrádi Gábor

Válassz egy Angyaltollat és ismerd meg Őrangyalod személyes üzenetét!

Az angyalok gyakran küldenek jeleket nekünk. Az egyik leggyakoribb jel a fehér toll, amivel fel szeretnék hívni magukra a figyelmet és jelezni, hogy a közelünkben vannak, hallanak, látnak és éreznek minket.

 

Válassz egy Angyaltollat a fenti képről és olvasd el Őrangyalod neked szóló üzenetét:

 

1-es toll

Az angyali világ hallotta kérésedet. Angyalok ezrei munkálkodnak most is azon, hogy teljesítsék, amiért fohászkodtál. Segítsd kérésed megvalósulását azzal, hogy hiszel abban, válaszol kérésedre az Ég! Maradj pozitív és számíts pozitív eredményre, így hamarabb teljesül a vágyad.

 

2-es toll

Őrangyalod mindig melletted van és soha nem hagy el. Szeretné, ha jobban bíznál benne, és gyakrabban beszélnél neki gondjaidról, álmaidról, örömödről és bánatodról. Arra bíztat, hogy bátran fordulj hozzá segítségért, bármilyen ügyed is szoruljon angyali segítségre és támogatásra. Csak arra figyelj, hogy kérésed mindig legyen egyértelmű, és pontos, ezzel segíted az angyalok munkáját.

 

3-as toll

Őrangyalod szeretné, ha jobban figyelnél magadra, többet törődnél személyes testi és lelki jóléteddel. Kimerültél az utóbbi időben, arra van szükséged, hogy most te töltődj. Kényeztesd magad, legyél picit egyedül. Egyél sok friss gyümölcsöt és zöldséget, igyál tiszta vizet. Menj ki a természetbe, ott angyalok ezrei várnak rád, és megtisztítanak a negatív energiáktól, ha engedélyt adsz nekik rá! Élj ezzel a nagyszerű lehetőséggel és tisztulj meg a negatív, visszahúzó energiáktól.

 

 

Jóportál

Címkép:pixabay.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 94351 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Fontos tudnivalók a...

3 tipp, hogy ne hízz meg...

Erőteljes - ébredés utáni...

A csodatételekre képesítés...

Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak.

Nógrádi Gábor

Jó szívvel ajánljuk