Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

Az Univerzum üzenete: Fogadd el a mai nap ajándékait!

Adj hálát a mai napért, vedd észre életed bőségét és csodáit! Vedd számba a jó dolgokat, amiért hálás lehetsz.

 

Az Univerzum kiárasztja rád bőségét, és felkínálja neked ajándékait.

Ismételd el a mai nap mantráját:

 

„Tudom, hogy az univerzum egy békés, fényes hely. Tele csodákkal, lehetőségekkel, fénnyel és szeretettel. Én elfogadom ma és életem minden napján az univerzum ajándékait. Megnyílok a csodák előtt és hálás szívvel fogadom be őket az életembe.”

 

 

Sándor Judit - Jóportál

Címkép:pixabay.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 16010 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

3 gyakorlat - Ébreszd fel...

Pozitív szótár – Minden...

Vízkúra – Japán ősi...

10 hűségpróba, amivel...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk