Napi pozitív

Nem lehet sem látni, sem megérinteni a világ legszebb dolgait. Ezeket a szívnek kell éreznie.   Helen Keller

A Titkok kulcsa – Válassz egyet és nézd meg, mit árul el rólad!

Ha megtalálnád a titkok ládáját, melyik kulccsal nyitnád ki a hat közül?

 

Válassz egyet és nézd meg mit árul el rólad!

 

1-es kulcs

Racionálisan gondolkodó ember vagy, aki nem szeret álmodozni. Gyakorlatias vagy, két lábbal a földön állsz. Mindig észérvek szerint döntesz, de azt csak keveseknek vallod be, hogy azért nem hiszel az álmokban, és a csodákban, mert félsz a csalódástól, a keserű tapasztalatoktól. Lelked legmélyén benned is ott él egy gyermek, aki arra vár, hogy újra hinni tudjon a csodákban…

2-es kulcs

Nehezen bízol meg másokban. Félsz attól, hogy visszaélnek a bizalmaddal. Hosszú út vezet el a szívedig. De ha egyszer valaki elnyeri a bizalmad, és megnyílsz neki, akkor egy nemes lelkű barátra, igaz társra talál benned!

3-as kulcs

Szereted és tiszteled a hagyományokat. Ragaszkodsz a gyökereidhez és nehezen változtatsz a megszokott, régi dolgaidban. Intelligens és érdekes ember vagy, erős jellem. Fontosak az emberi értékek, és az adott szó. Kiváltságos jellemedet erős gyökereidnek köszönheted. A legerősebb vihar közepette is határozottan állsz és támaszt nyújtasz másoknak.

4-es kulcs

Álmodozó lélek vagy, kedves, őszinte ember. Hiszel egy jobb, ideális világban, de azt is tudod, azért nekünk embereknek kell tennünk. Kreatív ember vagy, aki a szabadidejében is szívesen alkot. Könnyen barátkozol, és teremtesz kapcsolatokat, de szereted megőrizni a saját határaidat, szabadságodat.

5-ös kulcs

Nagyon jó képzelőerővel rendelkezel, idealizálva tekintesz a körülötted lévő világra. Mindenkiről a lehető legjobbat feltételezed, sajnos ezzel sokan visszaélnek. Jó író válna belőled, olyan író, aki minden szereplőjének a lehető legszebb és legboldogabb befejezést írja meg. Jóságos vagy, és tele szeretettel. Nyitott vagy a kalandra és az újdonságokra.

6-os kulcs

Titokzatos, sejtelmes jellem vagy. Keveset beszélsz, de annál mélyebb és bölcs gondolatokat mondasz. Benned lehet bízni, soha nem adod ki a mások által rád bízott titkokat. Saját tapasztalataidnak hiszel, a pletykákat elutasítod.

 

 

Jóportál

Kép:https://myformat.club

Forrás:

Ezt a cikket eddig 168523 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Torta módszer – Lásd...

Varázskastély nyílik a...

Lelki méregtelenítés

El kell engedni a régit, hogy...

Napi pozitív

Nem lehet sem látni, sem megérinteni a világ legszebb dolgait. Ezeket a szívnek kell éreznie.  

Helen Keller

Jó szívvel ajánljuk