Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

A Titkok kulcsa – Válassz egyet és nézd meg, mit árul el rólad!

Ha megtalálnád a titkok ládáját, melyik kulccsal nyitnád ki a hat közül?

 

Válassz egyet és nézd meg mit árul el rólad!

 

1-es kulcs

Racionálisan gondolkodó ember vagy, aki nem szeret álmodozni. Gyakorlatias vagy, két lábbal a földön állsz. Mindig észérvek szerint döntesz, de azt csak keveseknek vallod be, hogy azért nem hiszel az álmokban, és a csodákban, mert félsz a csalódástól, a keserű tapasztalatoktól. Lelked legmélyén benned is ott él egy gyermek, aki arra vár, hogy újra hinni tudjon a csodákban…

2-es kulcs

Nehezen bízol meg másokban. Félsz attól, hogy visszaélnek a bizalmaddal. Hosszú út vezet el a szívedig. De ha egyszer valaki elnyeri a bizalmad, és megnyílsz neki, akkor egy nemes lelkű barátra, igaz társra talál benned!

3-as kulcs

Szereted és tiszteled a hagyományokat. Ragaszkodsz a gyökereidhez és nehezen változtatsz a megszokott, régi dolgaidban. Intelligens és érdekes ember vagy, erős jellem. Fontosak az emberi értékek, és az adott szó. Kiváltságos jellemedet erős gyökereidnek köszönheted. A legerősebb vihar közepette is határozottan állsz és támaszt nyújtasz másoknak.

4-es kulcs

Álmodozó lélek vagy, kedves, őszinte ember. Hiszel egy jobb, ideális világban, de azt is tudod, azért nekünk embereknek kell tennünk. Kreatív ember vagy, aki a szabadidejében is szívesen alkot. Könnyen barátkozol, és teremtesz kapcsolatokat, de szereted megőrizni a saját határaidat, szabadságodat.

5-ös kulcs

Nagyon jó képzelőerővel rendelkezel, idealizálva tekintesz a körülötted lévő világra. Mindenkiről a lehető legjobbat feltételezed, sajnos ezzel sokan visszaélnek. Jó író válna belőled, olyan író, aki minden szereplőjének a lehető legszebb és legboldogabb befejezést írja meg. Jóságos vagy, és tele szeretettel. Nyitott vagy a kalandra és az újdonságokra.

6-os kulcs

Titokzatos, sejtelmes jellem vagy. Keveset beszélsz, de annál mélyebb és bölcs gondolatokat mondasz. Benned lehet bízni, soha nem adod ki a mások által rád bízott titkokat. Saját tapasztalataidnak hiszel, a pletykákat elutasítod.

 

 

Jóportál

Kép:https://myformat.club

Forrás:

Ezt a cikket eddig 168155 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

3 módszer pszichikus...

A hosszú házasság nyolc...

7 tipp, hogy végre tudj nemet...

Az öt legjobb karácsonyi...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk