Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

Kívánság fa – Válassz egy gyümölcsöt, kiderül teljesül-e a kívánságod!

Mire vágysz jelenleg? Csak képzeld el, majd válassz gyümölcsöt a kívánság fáról!

 

Választásod elárulja, teljesül-e a kívánságod:

 

 

 

1.Kívánságod valóra válásának kulcsa az önmagadba vetett hited. Feltétel nélkül higgy abban, hogy valóra válik, amit szeretnél. Tegyél érte, akkor is, ha kezdetben esélytelennek tűnnek a dolgok!

 

2.Mivel erős személyiség vagy, aki szereti kezében tartani az irányítást, ezért számodra nincs lehetetlen és elérhetetlen! Álmod teljesül!

 

3.Hajlamos vagy arra, hogy sodródj az árral és ne tegyél semmit. Ahogy esik, úgy puffan alapon mindig kivársz, és ölbe tett kézzel vársz a csodára. Azonban, ha változtatsz hozzáállásodon, akkor sikerülhet, amit kitűztél!

 

4.Magasra helyezed a lécet, sokat vársz el önmagadtól és környezetedtől is. Ez vezet el oda, hogy kérésed teljesüljön! Haladj rendületlenül célod felé. A szerencse melletted áll!

 

5.Lazíts, és ne akard olyan görcsösen a dolgokat! Ha már mindent megtettél az álmaidért, egyszerűen csak gyakorolj türelmet és várd ki a dolgok természetes pozitív alakulását!

 

6.Te egy nagyon szerencsés ember vagy. De kényelmes, és lusta. Csak egy lépést tegyél a siker érdekében és miden valóra válik, amire vágysz.

 

7.Amire gondoltál valósággá válik, de hosszabb idő szükséges hozzá. Türelem!

 

8.Határozott elképzelésed van arról, hogyan váltsa valóra az Univerzum az álmod. Kérlek, ne ragaszkodj a „hogyanhoz”. Engedd el az irányítást! Teljesül amit kérsz, de más úton, mint ahogyan most gondolod.

 

9.Hamarabb valóra válik, amit kértél, mint gondolnád. De akkor felmerül majd benned a kérdés:” Valóban erre vágytam?”

 

10.Túl sokat szeretnél egyszerre. Fogalmazz meg kisebb kérést, és apró lépésenként haladj célod felé.

 

11.Álmod nem válik valóra, ennek oka: semmit nem teszel az ügy érdekében. Változtass!

 

12.Igen, igen, igen! Kívánságod teljesül!

 

Jóportál

Fordítás Innen

Forrás:

Ezt a cikket eddig 21741 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

7 dolog, amit a sikeres...

Sassy víz - zsírégető ital...

10 növény, melyek pozitív...

10 útja annak, hogy újra...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk