Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

Válassz egy kártyát és ismerd meg az Univerzum neked szóló üzenetét!

Az univerzum számtalan módon üzenhet nekünk: számokkal, számsorokkal, ismétlődő jelekkel.

 

Most azonban egyszerű és egyértelmű módon érkezi el hozzád az üzenete.

Csendesedj el egy pillanatra, és tedd fel magadban a kérdést: mi az Univerzum üzenete számomra ebben a pillanatban?

 Majd válassz egy kártyát, ami leginkább vonz Téged!

 

 

 

 

1-es kártya

Nem vezet sehová, ha most feladod. Hosszú út áll mögötted, számtalan lecke, próbatétel, nehézség – amiket mind leküzdöttél, hiszen most is haladsz előre és nem adod fel. Ne torpanj meg a mostani nehézségektől! Már csak egy apró lépés választ el attól, hogy célba érj! Ne add fel, mielőtt beteljesülhetne az álmod, amiért mindeddig dolgoztál!

2-es kártya

Sokszor az a kulcsa az életüknek, amiben hiszünk. Nemcsak a körülöttünk lévő világról, hanem, amit önmagunkról is. Kezdd el szeretni és tisztelni önmagad. Kezdd el hinni és tudni: méltó és érdemes vagy a jó dolgokra! Elég abból, hogy lealacsonyítod önmagad. Elég a hitetlenségből. Kincs vagy! Olyan személy, aki jót érdemel. Higgy magadban és szeresd magad – így megkapod az Univerzum támogatását és ajándékait!

3-as kártya

Ha nem tudod, mit tegyél, az a legjobb, ha vársz. Vársz, és nem teszel semmit. Most nem a cselekvés, hanem a nem-cselekvés hozza meg a megoldást. Mert az idő segít, hogy körvonalazódjanak a helyes döntés irányába mutató jelek. Türelem! Hamarosan összeáll a kép, és 100%-ig biztos leszel abban, mit kell döntened, merre kell menned.

 

Jóportál

Kép:pixabay.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 62563 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Egy kép, ami vonzza a sikert...

Csillagjegyek mágikus...

Négylépcsős feladatsor,...

Hogyan maradjunk optimisták...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk