Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

Válassz egy kártyát, és tudd meg, mire kell figyelned ezen a héten!

Csendesedj el egy pillanatra, és tedd fel magadban a kérdést: mit kell megtapasztalnom ezen a héten? Mi az üzenet, ami a lelkem számára szól most?

 

 

Majd válaszd ki azt a kártyát, melynek energiái, rezgései megszólítanak Téged:

 

 

 

 

 

1-es Kártya:

A héten oda kell figyelned arra, hogy megtapasztald az egység és csapatszellem erejét. Talán családodban, baráti körödben, vagy munkahelyeden szembesülsz olyan kihívással, melynek megoldása a csapat egységének, összefogásának erejében rejlik! Engedd el egyéni érdekeidet, helyezd magad elé mások jólétét is, ez vezet el a megoldáshoz! Te vagy most az, aki fényeddel, segíthetsz másoknak, hogy felismerjék saját egyéni képességeiket, és erejüket, melyeket egy nagyobb, magasabb jó, és közös érdek szolgálatába állítva kamatoztathatnak!

 

2-es Kártya:

Ezen a héten belső békéd, egyensúlyod megtartása és kifelé sugárzása a feladat! Talán olyan emberek vesznek körül, akik állandó drámájukkal próbálnak lehúzni Téged! De ne menj bele a játszmájukba, ne dühöngj, ne veszítsd el a kontrollt. Belső nyugalmad sugározd környezetedre, és ezzel a nyugalommal szelídítsd békéssé a körülötted lévő energiákat! Minden, amit mások gondolnak rólad, tesznek veled, őket minősíti! Az ő negatív, irigy véleményük nem változtat a tényeken és az igazságon! Ne bosszankodj hát miattuk! Kezeled a helyzetet éretten, lelki nyugalommal.

 

3-as Kártya:

Néha bölcsebb, ha hallgatunk. És nem teszünk semmit. Ezen a héten előbb gondolkodj, elemezd magadban a dolgokat, mielőtt szólnál, vagy cselekednél. Legyél bölcs, és várj, ahelyett, hogy hirtelen, felelőtlen döntéseket hoznál. Most mérlegelj, és egyelőre ne tegyél semmit!

 

Jóportál

Kép: http://www.awakeningpeople.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 27922 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Lépj át a boldogság...

Válassz egy napocskát és...

Házasságkötésed dátuma...

Vonzás Törvénye: így vonzd...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk