Napi pozitív

Nem lehet sem látni, sem megérinteni a világ legszebb dolgait. Ezeket a szívnek kell éreznie.   Helen Keller

Válassz egy kártyát, és tudd meg, mire kell figyelned ezen a héten!

Csendesedj el egy pillanatra, és tedd fel magadban a kérdést: mit kell megtapasztalnom ezen a héten? Mi az üzenet, ami a lelkem számára szól most?

 

 

Majd válaszd ki azt a kártyát, melynek energiái, rezgései megszólítanak Téged:

 

 

 

 

 

1-es Kártya:

A héten oda kell figyelned arra, hogy megtapasztald az egység és csapatszellem erejét. Talán családodban, baráti körödben, vagy munkahelyeden szembesülsz olyan kihívással, melynek megoldása a csapat egységének, összefogásának erejében rejlik! Engedd el egyéni érdekeidet, helyezd magad elé mások jólétét is, ez vezet el a megoldáshoz! Te vagy most az, aki fényeddel, segíthetsz másoknak, hogy felismerjék saját egyéni képességeiket, és erejüket, melyeket egy nagyobb, magasabb jó, és közös érdek szolgálatába állítva kamatoztathatnak!

 

2-es Kártya:

Ezen a héten belső békéd, egyensúlyod megtartása és kifelé sugárzása a feladat! Talán olyan emberek vesznek körül, akik állandó drámájukkal próbálnak lehúzni Téged! De ne menj bele a játszmájukba, ne dühöngj, ne veszítsd el a kontrollt. Belső nyugalmad sugározd környezetedre, és ezzel a nyugalommal szelídítsd békéssé a körülötted lévő energiákat! Minden, amit mások gondolnak rólad, tesznek veled, őket minősíti! Az ő negatív, irigy véleményük nem változtat a tényeken és az igazságon! Ne bosszankodj hát miattuk! Kezeled a helyzetet éretten, lelki nyugalommal.

 

3-as Kártya:

Néha bölcsebb, ha hallgatunk. És nem teszünk semmit. Ezen a héten előbb gondolkodj, elemezd magadban a dolgokat, mielőtt szólnál, vagy cselekednél. Legyél bölcs, és várj, ahelyett, hogy hirtelen, felelőtlen döntéseket hoznál. Most mérlegelj, és egyelőre ne tegyél semmit!

 

Jóportál

Kép: http://www.awakeningpeople.com

Forrás:

Ezt a cikket eddig 28052 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Az útkeresés zsákutcái -10...

Milyen pózban alszol? Így...

Négylépcsős feladatsor,...

Nagyanyáink, dédnagyanyáink...

Napi pozitív

Nem lehet sem látni, sem megérinteni a világ legszebb dolgait. Ezeket a szívnek kell éreznie.  

Helen Keller

Jó szívvel ajánljuk