Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

Így védd magad, és szerezd vissza az energiádat Empataként

Az empaták, olyan tisztán érző emberek, akik szivacsként szívják magukba a környezetük energiáit.

 

Empatának lenni egyrészről ajándék: hiszen könnyen kapcsolódsz a természet és más pozitív energiák csatornájára. Gyakran tapasztalod, az egység és határtalan szeretet érzését. Nem lehet megvezetni, mert pontosan érzed, mit gondol rólad a másik ember, még akkor is, ha annak épp az ellenkezőjét mutatja. Intuíciód erős, és megérzéseid segítségével könnyen igazodsz el a hamis világban.

Sajnos empataként nemcsak a jó energiákat szívod magadba, hanem a környezetedben lévő negatív energiákat is. Ezzel könnyen billensz ki belső egyensúlyodból. Az energiavámpírok, és dráma királyok energetikai támadásának célpontjává válhatsz.

Hogy védelmezd magad, és ne veszítsd el a pozitív energiáidat, a következő tanácsok segítenek:

 

 

 

1.Tudatosítsd magadban, hogy Empata vagy!

Ahhoz, hogy tudatos legyél saját magadra és környezetedre, fel kell ismerned, hogy Empata vagy. Ahhoz, hogy megértsd az érzéseidet, a reakcióidat, és a helyén tudd kezelni azokat el kell fogadnod: más vagy, mint az átlagos emberek. Érzékenyebb vagy és ezért erősebben érzel dolgokat, és reagálsz rájuk.

Az empata szó az empátiából keletkezett, ami beleérző, átérző képességet jelent más emberek vonatkozásában. Nemcsak a saját érzéseidet érzed, hanem a környezetedben lévő emberekét is.

Ismerd meg magad jobban, figyeld a reakcióidat a környezetedből érkező hatásokra. És ennek megfelelően alakítsd ki az életedet, szokásaidat, baráti kapcsolataidat.

 

2.Energiavámpírok helyes kezelése!

Empataként nyitott vagy és befogadó, ezért tökéletes célpontot jelentesz azoknak az embereknek, akik alacsony energiaszintjük miatt más energiáiból élősködnek. Sokféle technika létezik a védekezésre: energiaburok létrehozása, angyali védelem kérése, kristályok stb. Azonban az én tapasztalatom, hogy az empaták annyira nyitottak, befogadók és segítő szándékúak, hogy még védelem esetén is beengedik az energiavámpírokat az aurájukba. Ezért a legjobb módszer, a hosszú távú érintkezés megszakítása.

Figyelmeztető jelek, amiket akkor tapasztalhatsz, ha energiavámpírral érintkezel:

-fejfájás

-szívtáji fájdalom

-hasgörcs

-ólmos fáradtság

-úgyérzed, mintha lelkileg kizsákmányoltak volna, valamitől megfosztottak

-kontroll elvesztése az események fölött

 

3.Tiszítás!

Nagyon fontos, hogy rendszeresen tisztítsd energetikai testedet és védelmezd magad! Ezt megteheted meditációval, energia gyógyászati technikákkal, mantrákkal, sós fürdővel, kristályokkal. Talán az egyik legegyszerűbb módszer: a természet gyakori látogatása. A természetben az empaták képesek teljesen megtisztulni, és lerakni a nem hozzájuk tartozó negatív érzéseket, energiákat.

 

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 16371 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Pozitív szótár – Minden...

A két legegyszerűbb...

Születési dátumod alapján...

Biztonságos utazásra...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk