Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

A gondolat erejével történő teremtés 4 szintje

Vishen Lakhiani - finerminds.com - összehasonlította a különböző tanítók írásait és felfedezte, hogy a gondolat erejével teremtésnek 4 lépcsőfoka létezik:

 

 


Az első szint a TUDATOSSÁG


A tudatosság állapotában vagy, amikor kezded felismerni, hogy gondolataid valamilyen szinten befolyásolják a téged körülvevő világot. Az elmúlt 50 évben sokan elkezdtek megvilágosodni. Az egyik régi tanító Napoleon Hill: Gondolkodj és gazdagodj. A 80-as években Maxwell Maltz: Pszichokibernetika. De az igazi nagy ugrás, mely által milliók eljutottak a tudatosság állapotába a Titok c. film volt. Ezt én enyhe tudatosságnak hívom, mert az emberek ugyan megértették, hogy gondolataikkal valóságot teremtenek, de ez nagyon leegyszerűsített értelmezés volt: Gondolkodj pozitívan! Természetesen ennél sokkal többről volt szó, de azok, akik látták a Titkot, elkezdtek többet tanulni. A Vonzás Törvénye azonban nem csak arról szól, hogy pozitívan gondolkodjunk.A második szint, hogy hogyan ALKALMAZOD ezt életedben


Ezen a második szinten ismersz meg olyan fogalmakat, mint rezgésfrekvencia, kreatív vizualizálás, megerősítések. Az egyik legjobb tanító az alkalmazás területén Hosé Silva volt, a Silva- módszer (megj.:Magyarországon Agykontroll) felfedezője. A tanfolyamokon megtanította hogyan kell meditálni, alfa szintre jutni és kreatív vizualizálással segítette elő, hogy elérjék céljaikat.
A kreatív vizualizálást tovább népszerűsítette Shakti Gawain, aki Silva tanfolyamon végzett.
A Titok hatására más célkitűzési technikák is terjedni kezdtek. Ezek olyan módszereket alkalmaztak, mint a vizuális tábla, melyet John Assaraf népszerűsített. Az emberek ezeket a speciális gyakorlatokat alakalmazták, hogy a követekző szintre jussanak.

A harmadik szint a MÚLT PROGRAMJAINAK ELENGEDÉSE


Ez történt velem 2 évvel ezelőtt. Néhányan elvégeztük Harv Ecker Milliomos elme intenzív tanfolyamát. Harv Ecker azt tanítja, hogy a pénzről alkotott elképzelésed határozza meg jövődet. Ő úgy nevezi, a "pénz-lenyomat". A 3-napos tanfolyam arról szólt, hogy Harv Ecker "agy-visszamosást" végez rajtad.
Pl. az egyik barátom, aki velem volt, egy déli államból jött, ahol recesszió volt és csak azoknak volt sok pénzük, akik tisztességtelen eszközökkel jutottak hozzá. A barátomnak olyan elképzelése volt, hogy a pénz rossz és tisztességtelen dolog pénzhez jutni.
Ezen a tanfolyamon "visszamosták" ezt az agyából és 1 év alatt nagyon sikeres lett.

Mindenkinek van ilyen "agymosása". Harv Ecker és a hozzá hasonló tanítók segítenek megérteni az "agymosás" ezen szintjét és amikor eltávolítod ezeket, akkor hatalmas lépést teszel abba az irányba, hogy bármit képes légy bevonzani életedbe.

A negyedik szint a MEGENGEDÉS ÁLLAPOTA

Ez az elnevezés Esther Hicks-től származik. Ő írta a Vonzás Törvénye és a Kérd és megadatik c. könyveket. Esther Hicks csodálatos tanító. Tavaly elvégeztem az egyik tanfolyamát. Felkeltette érdeklődésemet és minden könyvét elolvastam.

A megengedés állapota az, amikor megérted, hogy össze vagy kapcsolva a forrásenergiával és bármi, amit akarsz, hozzád áramolhat. Ha a megengedés állapotában vagyunk, akkor a jólét szabadon áramlik hozzánk. Ha azonban beteg vagy, ideges vagy, azok annak a jelei, hogy gátolod a természetes áramlást.
Tehát a jólét egy természetes áramlat és ez a nagy felismerés, amikor rájössz, hogy csak követned kell boldogságodat. Ezáltal megengeded, hogy a belső irányítódra figyelj, vagyis bízol benne, hogy az Univerzum megadja neked azt, amit kérsz, de csak akkor, ha rezgésszinted megfelel gondolataid szintjének.

 

Vishen Lakhiani - finerminds.com

http://inspiralo-uzenet.blogspot.hu/

Forrás: http://inspiralo-uzenet.blogspot.hu/

Ezt a cikket eddig 12646 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Az élet és virágzás...

Jin Ji Du Li: egyszerű kínai...

A Teremtő Tízparancsolata a...

Aranyosi Ervin: Keresd azt,...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk